Vijftien jaar Bal National: live op BRUZZ

Om de tiende verjaardag van zijn troonsbestijging te vieren, nodigde Koning Albert II in 2003 zijn waarde landgenoten uit op een Bal National in de Marollen. Die traditie werd in ere gehouden.

Om de vijftiende editie van het tricolore volksfestijn luister bij te zetten, tekenen zowel Filip en Mathilde als Laurent en Claire present op het Vossenplein, dat er na het succes van de Rode Duivels nog net iets vaderlandslievender bij ligt.

Eerst bezingt Liliane Saint-Pierre er haar soldiers of love. Dan verklaren de jongens van Get Ready! dat hun liefde diep zo diep is, dieper dan de diepste zee. Lio laat haar nood aan romantiek de vrije loop in ‘Amoureux solitaires’.

Tegen dat Plastic Bertrand, DJ Daddy K en The Planes op het podium staan, weet iedereen waar de liefde en het feestje zijn. Een dag later zijn er mosselen en frieten tegen de kater.

BAL NATIONAL 20/7, 19.00, Vossenplein

Beleef Bal National LIVE op BRUZZ

BRUZZ zendt Bal National vrijdag live uit vanaf 20.30u. Volg het volksfeest op tv of online! Vanaf zaterdag kan je kijken naar een compilatie van de beste momenten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?