5.000 feestvierders welkom op testevent aan voet van Atomium

© 2021-www.atomium.be-SOFAM
| Archiefbeeld

Het Italiaanse dj-duo Tale Of Us treedt op 8 augustus op tijdens een Open Air voor het Atomium. Tijdens het evenement, waar 5.000 toeschouwers toegelaten zijn, wordt het Covid Safe Ticket getest.

Het Italiaanse dj-duo zal drie uur optreden in Arena 5, de nieuwe evenementenlocatie op de Heizel. Ook Agents of Time, Kevin de Vries en Mooglie zullen hun kans krijgen op het evenement, dat op 8 augustus tussen 12u en 22u zal plaatsvinden. De organisatie is een samenwerking tussen de Brusselse nachtclub Hangar, Labyrinth Large uit Hasselt en Kompass Klub uit Gent. Bezoekers zullen zich zonder mondmaskers of afstand te bewaren over het festivalterrein kunnen bewegen.

Dat zit zo. Vanaf 13 augustus mogen er opnieuw grote evenementen (vanaf 1.500 bezoekers) georganiseerd worden zonder mondmaskers of afstand te bewaren. Om zo'n evenement te kunnen bezoeken, moeten gasten wel kunnen bewijzen dat ze al meer dan twee weken volledig gevaccineerd zijn, een negatieve PCR-test aflegden of antistoffen hebben. Dat moet vanaf dan kunnen met het Covid Safe Ticket. Maar dat ticket en dergelijke evenementen moeten wel eerst getest worden. De optredens op 8 augustus worden georganiseerd om die tests te kunnen uitvoeren.

Kaarten kosten 29 euro en zijn sinds donderdag te koop via deze website.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?