| Comic Con

Comic Con: 150 euro per handtekening van ‘the Muscles from Brussels’

05/11/2023

Supersterren van Back to the Future, Game of Thrones en zelfs Jean-Claude Van Damme zakken dit weekend af naar Thurn en Taxis om Comic Con bij te wonen. Duizenden fans trekken er naartoe voor een handtekening van hun favoriete personage - al hangt daar wel een prijskaartje aan vast.

Op de foto met Richard Dean Anderson, alias Mac Gyver? Daarvoor betaal je 70 euro op de Comic Con beurs. Een handtekening van de vindingrijke ex-spion kost net iets minder, 60 euro.

JCVD

Een duoshoot met Chucky - de Amerikaanse acteur Brad Dourif - en zijn dochter Fiona kost je 125 euro.

Maar de grootste superster blijkt er een van eigen bodem. Zaterdag was niemand minder dan de 62-jarige Jean-Claude Van Damme aanwezig in Tour & Taxis. Voor een handtekening moesten fans 150 euro neerleggen, een foto met the Muscles from Brussels kostte 200 euro. Superfans die een foto mét handtekening wilden, betaalden daarvoor 300 euro. Geen tijd om aan te schuiven? Met een fastlane pas steek je voor 450 euro iedereen voorbij.

De Comic Con beurs loopt nog tot eind dit weekend. Zondag staat er onder meer een sci-fi catwalk, een Star Wars polonaise en een Disney-karaoke op het programma.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni