Couleur Café: de beste interviews op zondag

© Kevin Van den Panhuyzen
| Martha Da'Ro op de Blue Stage

Er is heel wat schoon volk langsgekomen aan onze bus voor een babbel met onze presentatoren. Een overzicht van de beste interviews op de laatste dag van Couleur Café.

Alia

House-dj Alia opende de nieuwe Black Stage op deze laatste festivaldag. Ze loopt al het hele weekend rond op Couleur Café en kwam even van haar tentje op de camping tot bij Margot voor een babbel.

Martha Da'Ro

Martha Da'Ro had even tijd nodig om te bekomen van haar openingsset op de Blue Stage. Maar daarna kwam ze even langs in de bus "Ik was echt heel emotioneel," zei ze bij Margot. En ze probeert ook wat andere artiesten te stalken backstage.

Yooth

BRUZZ-dj Yooth sprak vlak voor z'n set in Casa Bacardi even met Margot. Het was een korte babbel maar Ingmar had toch genoeg tijd om een primeur over z'n Brikabrak-feestjes te lossen.

Tiken Jah Fakoly

Reggaester Tiken Jah Fakoly kwam na z'n optreden op de Red Stage rechtstreeks door naar dat andere rode gevaarte op de wei, onze bus. Al zeven keer stond ie hier op Couleur Café, maar wij hadden nog steeds voldoende vragen voor de man.

Sampa the Great

"I'm coming to Brussels on a school project." De Australische rapster Sampa the Great deed een wel erg vreemde bekentenis aan Bram.

Groundation

Bram sprak met Harrison Stafford, de frontman van Groundation. Allebei trotse vaders, dus ging het al snel over het muzikaal talent van hun kinderen.

DJ Vega

Zwangere Guy moest vrijdag al aan de bak. Maar DJ Vega, zijn broeder bij Stikstof, wordt vandaag aan het werk gezet. Vorig jaar hadden de jongens hier nog een eigen stage, nu pakt Vega het kleiner aan met een set in Casa Bacardi. Over een half uur begint ie eraan.

Protoje

Protoje hijgde nog na van z'n optreden op de Red Stage toen hij naast Bram plaatsnam. Het is zijn vierde keer op Couleur Café, en dan leer je Brussel wat kennen. Bram was onder de indruk van z'n kennis over de hoofdstad.

Glauque

Belgische revelatie Glauque mag vanavond de Blue Stage afsluiten. Margot wist hen vlak voor hun interview nog te strikken in de Backstage.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?