Couleur Café pakt uit met lokale rapkoning Roméo Elvis

© Photonews
| Roméo Elvis op Couleur Café in 2017 (archiefbeeld).

Couleur Café loste woensdag zijn eerste naam voor de editie van volgend jaar. Roméo Elvis, de koning van de Brusselse rap, speelt op 28 juni 2020 een thuismatch onder de bollen van het Atomium.

De voorbije jaren ontbolsterde Roméo Elvis tot de koning van de Belgische hip hop. In 2017 overdonderde de Brusselaar iedereen die toevallig of niet aanwezig was in de illustere Green Stage. Sindsdien is de grote broer van popfenomeen Angèle bezig aan een veroveringstocht door België en Frankrijk.

In april loste de posterboy van de Belgische raprenaissance zijn eerste soloplaat ‘Chocolat’, waarna hij de ene na de andere arena in binnen- en buitenland uitverkocht. De volgende festivalzomer trapt het fenomeen af voor eigen publiek. En of de Brusselse fans daarop zitten te wachten: Roméo Elvis topte de jaarlijkse wishlist van het Couleur Café-publiek.

Wie de gevierde rapper op zondag 28 juni aan het werk wil zijn, kan nu al zijn tickets aanschaffen. De vroege vogels genieten zoals gebruikelijk van een voordelig tarief. Couleur Café viert volgend jaar zijn dertigste verjaardag op 26, 27 en 28 juni.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?