De try-out van Niveau 4 XXL door de lens van BRUZZ

Voor een try-out trok het hiphopcollectief Niveau 4 XXL dit jaar naar Het Depot in Leuven. BRUZZ was erbij en zag dat het helemaal goedkomt op Couleur Café.

Drie jaar geleden hield Couleur Café het hiphopproject Niveau 4 boven de doopvont. Niveau 4 verzamelt het beste veelbelovend talent uit Brussel, Vlaanderen en Wallonië op één podium. O.a. Roméo Elvis, Coely en Brihang maakten ooit deel uit van Niveau 4.

Dit jaar maakt Couleur Café er een XXL-versie van. Venlo, Luie Louis, Jay MNG, Eleven, Juicy en Miss Angel worden begeleid door jazzbands Echt! En Commander Spoon.

> NIVEAU 4 XXL. 29/6, 22.00 – Green Stage op Couleur Café

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?