© Fiesta Latina | (archiefbeeld)

Fiesta Latina palmt dit weekend Ter Kamerenbos in

CL
© BRUZZ
01/09/2022

Dit weekend keert het bekende Latino-festival terug in Ter Kamerenbos. Na twee coronajaren wordt het opnieuw een 'normale' editie van de Brusselse hoogmis voor latin liefhebbers.

“Dit is hét festival in Brussel voor latino’s”, zegt persverantwoordelijke Ning You Cai van de Fiesta Latina. “We zien zeker ieder jaar dezelfde mensen terugkeren”. Op het festival vind je vooral DJ-sets en dans- en muziekoptredens. Maar ook randactiviteiten zoals een potje Mexicaans worstelen (Lucha Libre), kinderanimaties en een Batuqueria vertoeven op het festival.

Dit jaar pakt het festival uit met een extra podium, waardoor ze drie podia in totaal hebben. Voor de foodies zijn er dit jaar ongeveer 80 foodtrucks en bars met Latijns-Amerikaanse specialiteiten: arepas, taco’s, tapas, chili con carne, fajitas en chorizos.

Momenteel zijn de combi- en zaterdagtickets al uitverkocht, maar er blijven nog vrijdag- en zondagtickets over. De prijs voor een dagpas ligt rond de 15 euro en de toegang voor kids onder de 12 jaar is gratis. Overdag zijn er ook een aantal workshops en danslessen voorzien voor kinderen. “s Avonds is het muziekaanbod dan weer vooral voor de stevige feestvierders bestemd,” aldus Ning You Cai.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Events & Festivals, Fiesta Latina, Ter Kamerenbos, Latijns-Amerikaans festival

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie