Gailors partytips: Ikraaan verdedigt nieuw project vrijdagavond in AB

Ikraaan - AB

IKRAAAN + gone icon | Ancienne Belgique

Onze eigen bodemse Ikraaan ken je vast nog van haar eerste EP ‘Happy Pill’; ondertussen heeft ze wel haar nieuw album uit ‘Geestelijke gezondheidszorg’. She wears her heart on her sleeve, en dat hoor je ook echt wel in haar songs. De aandacht gaat vooral naar geestelijke zorg en psychologische hulp. Haar album schenkt ze aan degenen die vergeten zijn door deze maatschappij.

Vrijdagavond treedt ze op in de AB vanaf 19 uur, tickets haal je aan 15 euro.

RONISIA SHOWCASE ✦ FRIDAY 13 MAY ✦ BIRDY BRUSSELS

Ronisia geeft vrijdagavond een live showcase in de Birdy! Het belooft een leuke avond te worden met coole beats van de host Dj Blax, Masterdream, nog veel meer.

Er zijn helaas geen tickets te koop online, dus je zal echt je tickets aan de deur moeten halen!

PERCEPTION - 知覺 invites JANERET (YOYAKU) • MIRANO

De Mirano nodigt JANARET uit, hij staat bekend voor zijn energetic sets of house gemixed breaks. Hij is een van de opkomende Franse DJ-producers getekend bij YOYAKU, het Franse platenlabel gevestigd in Parijs. Daarnaast is Janeret curator van het diepe en pompende sublabel: Joule Imprint. Klinkt dus wel als een veelbelovende avond te worden. Ik zou zeker zeggen, check it out vrijdagavond in de Mirano!

Tickets starten vanaf 8 euro en lopen op tot 15 aan de deur

VOLTA 5 Year Anniversary • ECHT! • TUKAN • ZOUZIBABE • YOOTH • O'SIMMIE B2B TSUGI

Slaapkamers werden getransformeerd naar oefenruimtes, woonkamers zijn ingeruild voor concertzalen. VOLTA made it on it’s own:, ze hebben een muziekcentrum gerealiseerd en zijn een belangrijke speler geworden in de Brusselse music scene. Om dit jubileumfeest te vieren, nodigen ze jou zaterdagavond uit! Maak je klaar voor een avond met expo, acts, food and drinks!

Haal je tickets nu aan 10 euro in de pre-sale.

LAPREMICE ○ BLOODY LOUIS ○ FRI 13.05

Een van onze favoriete nights in one of the hottest clubs, LAPREMICE! Deze party heeft geen aankondiging meer nodig. Een hele nacht dansen op je favoriete hiphoptracks. Kies je locatie uit; in BXL speelt GEO, maar je kan ook altijd een tripje doen tot LIEGE, daar speelt RN2ZVS.

Voor alle +21-jarigen die zin hebben in een leuke vrijdagnacht, haal je tickets aan slechts 10 euro!


Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?