Thurn and Taxis Gare Maritime

| Gare Maritime (archief).

Hangar en Paradise City organiseren ‘day rave’ in Gare Maritime

RV
© BRUZZ
07/11/2023

Gare Maritime wordt op zaterdag 9 december ingepalmd door Hangar en Paradise City voor een tien uur durende ‘day rave’. Er worden zo'n zesduizend feestgangers verwacht.

Het Brusselse collectief Hangar en Paradise City Festival slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept: ‘Maritim’ op 9 december. Dat hebben ze dinsdag bekendgemaakt in een persbericht. Op die dag kan je van 15 uur tot 1 uur 's nachts raven op uiteenlopende elektronische acts.

Het Zwitserde duo Adriatique tekende al present en zal een vier uur durende set brengen van house en techno. Andere artiesten worden later aangekondigd.

De eerste editie van Maritim brengt “de typische industriële kenmerken van Hangar samen met het warme en ecologische karakter van Paradise City Festival,” klinkt het in het persbericht.

“Hangar en Paradise City Festival delen samen een lange geschiedenis. We krijgen al jaren de kans om een podium te hosten op hun prachtige festival, dus we zijn erg enthousiast om nu samen te werken aan dit gloednieuwe evenement in Brussel,” zegt Cameron Heal van Hangar. Volgens de organisatoren zouden er al vijfduizend tickets verkocht zijn sinds de ticketverkoop van start ging.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni