RSC Anderlecht aanwezig op jaarmarkt Anderlecht

© Photonews

De gemeente Anderlecht organiseert op dinsdag 17 september traditiegetrouw haar 194ste jaarmarkt. De hele dag zullen gratis activiteiten plaatsvinden voor groot en klein.

Het is een traditie van bijna tweehonderd jaar. Dinsdag 17 september is het opnieuw zover: dan organiseert de gemeente opnieuw haar jaarmarkt. Talloze activiteiten worden voor de gelegenheid georganiseerd. Een rommelmarkt, dierenwedstrijden, en zelfs een mini-foor zullen de straten van de gemeente vullen.

Opmerkelijk dit jaar: ook de spelers van voetbalploeg RSC Anderlecht zullen er een eigen stand hebben. Welke spelers precies aanwezig zullen zijn? wordt later pas bekendgemaakt. Ze zullen de show verzorgen met o.a. een panna-competitie.

De spelers zullen van 10u tot 15u30 aanwezig zijn op de jaarmarkt, waarna ze , omstreeks 15u45, kort op het hoofdpodium de show zullen verzorgen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?