Slachthuis van Anderlecht wordt (heel even) waterpretpark

© PhotoNews
| Archiefbeeld

Woensdagnamiddag tovert Cultureghem de overdekte markt aan het slachthuis van Anderlecht om in een klein waterpretpark. KETMET AQUA zorgt voor afkoeling voor de ketten en gezonde dorstlessers voor hun ouders. Groot en klein kunnen bovendien ontdekken hoe het Brusselse water écht werkt.

Ook woensdag wordt opnieuw een snikhete dag in Brussel. In samenwerking met PoolisCool en het Rioolmuseum van de stad Brussel zorgt Cultureghem voor waterplezier en afkoeling in de stad. Want KETMET wordt één namiddag lang KETMET AQUA. Woensdag kunnen kettten glijden over een heuse watertrack. Afkoeling vinden ze tussen de waterstralen van PoolisCool, terwijl het Rioolmuseum van Brussel uitlegt hoe water doorheen Brusselse buizen uiteindelijk hun dorst lest.

Vanaf 12 uur ‘s middags opent Cultureghem - zoals elke woensdag - haar deuren voor een lekkere en goedkope lunch, bereid met overschotten van de markt. JES en Big in BXL brengt jong Brussels muzikaal talent mee en zorgt live voor een heuse streep muziek. Vanaf 13 uur opent het Brusselse waterpretpark.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?