Autoworld trekt steeds meer bezoekers

© Autoworld

Het automuseum in het Jubelpark trok vorig jaar ongeveer 4 procent meer bezoekers dan in 2017. Ook hun laatste expo '70 jaar Porsche' was een groot succes.

Die tentoonstelling trok op amper twee maanden tijd bijna 40.000 bezoekers naar het Jubelpark. Ongeveer de helft van die bezoekers komen bovendien uit het buitenland. Alles samen telde het museum zo'n 150 verschillende nationaliteiten. Dat hoeft niet te verbazen, het luxeautomerk heeft een internationale uitstraling.

Naast de cijfers voor de winterexpo maakte het museum ook de bezoekersaantallen voor 2018 bekend. Autoworld trok in de periode januari-oktober van vorig jaar 4 procent meer bezoekers dan in dezelfde periode in 2017. Sinds 2010 steeg het jaarlijks aantal bezoekers trouwens van om en bij de 70.000 bezoekers tot iets meer dan 128.000.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?