Muntpunt installeert de perfecte zomerse leesplek

© Muntpunt – Foto: Sien Verstraeten

Om je favoriete zomerliteratuur te verslinden hoef je niet op een parelwit strand te liggen, dat doe je deze zomer gewoon in Brussel. Muntpunt tovert de straat tussen hun bibliotheek en de Muntschouwburg om tot een zonnige leesplek.

De Koninginnestraat verandert nog tot 16 september in een Brusselse Rivièra vol strandstoelen, leesbanken en hangmatten. Je kan er bij goed weer van 10 uur tot 18 uur terecht om je te verdiepen in je favoriete zomerboeken.

Keuzestress

Weet je niet meer wat te lezen, dan is er de Brusselse zomerliteratuurlijst 1 Stad, 19 Boeken. Die bundelt de favoriete boeken van de bibliothecarissen van de 19 Nederlandstalige bibliotheken. Ook de collectieverantwoordelijken van Muntpunt dragen hun steentje bij met een uitgebreide lijst van 88 boeken.

Als al die lijstjes je wat keuzestress bezorgen, kan je elke dinsdag op consultatie bij de experts van Muntpunt. Zij gaan op basis van je voorkeuren op zoek naar een perfecte match, zodat je nooit uit de Leesstraat moet vertrekken.

LEESSTRAAT > 16/09, 10.00 > 18.00, Koninginnestraat

Brussel Leest

Duik je ook zo graag in een goed boek, liefst op een lommerrijke, paradijselijke plek in de stad? De Brusselse bibliotheken bezorgen je met veel plezier een stapel leestips.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?