Amsterdam Dance Event kleurt dit jaar erg Brussels

Een van de Brusselse dj's die de Belgische eer mogen verdedigen in Amsterdam is Lefto

Het Nederlandse festival Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats in het Vlaams cultuurcentrum De Brakke Grond. De muziekorganisatie Poppunt verscheept en masse Brusselse dj's naar Amsterdam.

Amsterdam kleurt midden oktober behoorlijk Brussels. Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober vindt het muziekfestival Amsterdam Dance Event plaats. Muziekorganisatie Poppunt organiseert daarom Belgium Booms, een showcase van de crème de la crème van de Belgische dj-scene.

DJ Lefto, cureert samen met de Nederlandse radiozender Red Light Radio een avond met de smaakmakers uit België en Nederland. Het Brusselse collectief ALEA(s) brengt liveperformances met animatie.

Daarna valt de nacht en nemen de technogoden over. Onder meer de Gay Haze-dj's, Rrita Jashari, Sagat en Innershades verdedigen de Brusselse kleuren tijdens het festival.

> Amsterdam Dance Event - Belgium Booms
16/10 - 20/10

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?