Barlok doet definitief de deuren dicht

© Facebook Barlok
| De Barlok bood zijn publiek een alternatief, maar gevarieerd programma aan.

Ontmoetingscentrum en concertruimte Barlok houdt op te bestaan. Dat hing al een tijdje in de lucht, maar is nu ook officieel. Met een bericht op hun Facebookpagina namen de vele vrijwilligers afscheid van hun cultuurtempel aan de Havenlaan. De groep achter Barlok hoopt binnenkort wel met een nieuw project van start te kunnen gaan op een andere plaats.

In augustus van dit jaar lanceerde Barlok nog een crowdfunding om 8500 euro bij elkaar te krijgen en zo het cultuurcentrum te redden. Maar ondanks die verwoede poging moet de alternatieve ontmoetingsplaats er nu toch de brui aan geven.

Dat maakte de organisatie zelf bekend met een bericht op hun Facebookpagina. Daarin bedanken ze iedereen die hen de afgelopen jaren heeft gesteund en blikken ze terug op ‘een ongelooflijke ervaring’.

“In de toekomst zullen jullie jammer genoeg geen concerten meer kunnen bijwonen op de mooiste plek ter wereld. Er komt ook een einde aan de vele after-party’s en het gezellig samen pintjes drinken. We laten de Barlok voorgoed achter ons, maar hopen binnenkort wel op een andere plek met een nieuw project van start te gaan”, zo kijkt het Barlokteam al vooruit.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?