| Vriendinnen Ethelle en Victoria bedachten 'Focking Sober'

Feesten zonder alcohol of drugs: vriendinnen houden het ‘Focking Sober’ in C12

© BRUZZ
17/08/2023

Om stevig te feesten heb je geen alcohol of drugs nodig, vinden Ethelle en Victoria en dus lanceert het duo ‘Focking Sober’, een concept voor liefhebbers van techno, punk, rap, drag en clubbing die nieuwe vormen van uitgaan willen exploreren, zonder de roes van drank of drugs.

Minder bedwelmend hoeft het feest niet te zijn voor de twee vriendinnen die elkaar zeven jaar geleden leerden kennen toen ze beiden afkickten van drugs. Vandaag noemen ze zich ‘raving athletes’ die hun drang om hard uit te gaan niet willen bekopen met een kater, of de gevolgen van een vernietigende verslaving.

“We houden ervan om te feesten, maar als ex-verslaafden is het moeilijk om uit te gaan in een omgeving met drank en drugs.” Daarom bedacht het duo een uitgaansconcept waar zonder alcohol en drugs even hard gefeest kan worden. De eerste editie van 'Focking Sober' is op donderdag 14 september vanaf 18 uur in uitgaanstempel C12, waar de deuren openzwaaien voor iedereen die wil ervaren of ontdekken wat uitgaan zonder drank en drugs betekent.

Voor een uitgaansroes zorgt de muziek van 24 artiesten in de discotheek aan de Grasmarkt, waar tegelijk ook vijf multidisciplinaire artiesten exposeren met uiteenlopend werk: van schilderijen en tekeningen tot tattoos en digitale kunst.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Muziek, alcohol, drugs, C12, Focking Sober

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni