Marco Siciliani - IF

Gailors partytips: Open Air season met LYL BXL Summer Camp, en Intergalactic clubbing

22/04/2022

ᒪᖻᒪ ᗷ᙭ᒪ Sᕵᖇᓰᘉᘜ ᑢᗩᘻᕵ

Het begint stilletjes aan mooi weer te worden. En de onafhankelijke webradio LYL, die normaal gezien 24/7 live uitzendt vanuit Bistrot Senior in Lyon, Diznord in Parijs en La Brasserie Atlas in Brussel besloot dat het weer tijd was om een open air te organiseren. En in hun vestiging in Brussel dan nog. Op zaterdag 23 april kan je dus naar de LYL BXL Spring Camp, in de tuin van La Brasserie Atlas. Verwacht er live optredens en Djsets en verwacht een heftige zonnige lente bijeenkomst aan Brasserie Atlas naast het Bospark in Scheut, Anderlecht.

Van 2?? tot 1??

DIE YOUNG invites DJ SEROM (Paris/Rapclub/Mouv') and MR JAY (Bxl) • HIP HOP & RNB • MIRANO

Heb je zin om ter waarde van € 500,00 te drinken in de mooiste club van Brussel? Wel Die Young organiseert weer een feestje in de Mirano en ze geven een tafel giveaway. Je kan meedoen aan de wedstrijd via hun instagram account. Zaterdag middag net voor het event wordt de winnaar bekendgemaakt. Hoe je kans maakt lees je daar dus, maar wat je ook moet weten is dat er weer een fire hip hop line up aanwezig zal zijn met DJ Serom als main act. Serom ken je misschien van de big franse hip hop radio Mouv’. Twijfel dus zeker niet aan de muziekselectie want geloof mij, DJ Serom is een hip hop connoisseur.

Zaterdag is het dus in de Mirano te doen voor Die Young.

Tickets: https://tinyurl.com/MiranoDIEYOUNG

aya + Morgan Abend + He4rtbroken dj's

Heb je al ooit gehoord over Intergalactic clubbing? Wel dat betekent dat je ver buiten de comfortzone van aarde de ligt, maar toch dicht bij elkaar bent. En het zijn de DJ’s aya, Morgan Abend en de He4rtbroken DJ's die morgenavond voor deze intergalactische ervaring zullen zorgen in de mythische Beursschouwburg zaal. Aya is in Londen gevestigd en je kan haar ook maandelijks horen op NTS radio. Morgan Abend en He4rtbroken zijn hier in België gevestigd, maar de link tussen Aya en de He4rtbroken crew is namelijk dat He4rtbroken ook een maandelijkse radioshow hebben op de beroemde internationale NTS radio. En ze hebben hun spot op de radiozender niet zomaar verdiend. Kom vanavond ontdekken what they are all about!

Mambele @ Antidote

De Antidote garden aan het Kleine Eiland in Anderlecht is weer terug. En deze keer voorziet BRUZZ resident DJ Mambele de vibes.

De Brusselse DJ & producer met congolese roots Mambele is een evenbeeld van zijn geboortestad. Eclectisch en energiek. De kern van zijn universum wordt gevormd door hiphop en daarbovenop mengt hij muziekgenres met zijn eigen producties en DJ sets alsof afgebakende muziekgenres nooit hebben bestaan.

Het hele gebeuren neemt morgenavond plaats vanaf 10PM en oh ja, en het is helemaal gratis en voor niets!

IF - 2022

En voor liefhebbers van audiovisuele kunst, mediakunst, muziek en andere digitale culturen: deze is voor jou. Le Bureau Electronique organiseert het event IF in het kunstcentrum iMal aan de Koolmijnenkaai. Je kan het allemaal vandaag van 8PM tot en met 11PM gaan waarnemen. En als dit té short notice is of als je daar liever in het weekend naartoe gaat, niet getreurd: het is een 4 daags event. Met andere woorden kan je tot en met zondag verschillende vormen van (audio)visuele kunst gaan checken.

Volledige line up kan je op hun website vinden.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni