Gezien: Platenzaak Caroline Music breidt uit

© BRUZZ

Platenzaak Caroline Music op de Anspachlaan gaat uitbreiden naar het pand ernaast. Dat bevestigt uitbater Yves Deblander aan BRUZZ.

De platenzaak is sinds 1 januari 2022 eigenaar van het pand ernaast, dat al even leeg stond. Sindsdien zijn de verbouwingen gestart om de zaak uit te breiden.

Volgens uitbater Yves Deblander werden er al werken uitgevoerd om onder meer een trap te plaatsen. Momenteel wacht de platenzaak nog op de bouwvergunning om een doorgang te maken zodat beide panden verbonden zijn.

Cd-winkel

Caroline Music bestaat al sinds 1977 en bevond zich sinds 1981 in de Sint-Honorédoorgang. In oktober 2012 ging die galerij echter dicht voor renovatie, maar dat betekende niet het definitieve einde voor de – van oorsprong – cd-winkel.

In 2013 sloeg de winkel de handen in elkaar met de eerdere platenzaak Goupilophone en opende de zaak tegenover de Ancienne Belgique op de Anspachlaan.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar redactie@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?