Meer Brusselaars onder het Atomium op Couleur Café

© Saskia Vanderstichele

Zoals elk jaar put Couleur Café voor haar line-up rijkelijk uit de bruisende Brusselse muziekscene. Daar komen vandaag weer wat klinkende namen bij. Vooral veel rappers maar ook het nagelnieuwe elektrojazzviertal Bombataz zakt af naar het Ossegempark.

Die laatste band bracht eerder deze maand hun debuut-ep ¡Kapao! uit op het Gentse label Fake. Momenteel stort Bombataz zich nog in het Belgische clubcircuit, zo stonden ze vorige maand nog in de Botanique, maar nu krijgt dus ook hun festivalzomer stilaan vorm.

De organisatie voegt ook twee ingeweken Brusselaars toe aan de affiche. Martha Da'ro en Dvtch Norris verruilden respectievelijk Mechelen en Antwerpen voor onze hoofdstad, en zijn hier sinds kort huisgenoten.

Daarnaast zetten ook de usual suspects van het Brussels rapcollectief Niveau4, net als vorig jaar, het Ossegempark in vuur en vlam. Rapper Hamza, die vooral bij Franstalige Brusselaars een superster is, vervoegt op zijn beurt Tamino op zaterdag. En dan zouden we nog bijna vergeten dat met Glaque ook niet-Brusselaars aan de affiche toegevoegd zijn.

COULEUR CAFE 28 > 30/6, Ossegempark

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?