Online concert van Selah Sue en Nottet uitgesteld door technische problemen

Selah Sue.

Loïc Nottet, Selah Sue, Cali, Oldelaf en enkele andere artiesten waren zondagavond voorzien voor live muziek vanop het dakterras van het Brusselse Warwick Hotel. Het online festival is via livestream te volgen op de Facebookpagina van het concept 'Show Must Go Home'. Technische problemen verstoorden echter het spektakel dat is verschoven naar maandagavond.

"De 'live' werd slachtoffer van zijn succes," aldus de initiatiefnemers de Facebookpagina van het evenement. "Afspraak dus vandaag om 19 uur voor een nieuwe uitzending vanop een Brussels dak." Het digitale muziekfestival streek eerder al neer in onder meer Parijs, Lille en Nice, maar nu is met Brussel de eerste Belgische stad aan de beurt.

Tijdens de online live optredens krijgen gevestigde waarden en jonge talenten de kans om de mensen thuis te entertainen, nu festivals nog steeds niet mogelijk zijn. Zondagavond moesten Selah Sue, Loïc Nottet, Mat Bastard, Yuzmv, Cali, Oldelaf, Fabrice Lig en Kid Noize optreden.

Groot succes

De 'Show Must Go Home' was tot dusver een waar succes op sociale media. De eerste vijf uitzendingen werden samen al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. De laatste show op een dakterras in Nice werd in 24 uur een half miljoen keer bekeken. Deze muziektournee strijkt de komende weken ook nog neer in Ibiza en Londen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?