De zon is eindelijk weer van de partij en dinsdag is het feestdag. Wees gerust, BRUZZ voorziet jou - hondstrouw - van de nodige partytips!

VRIJDAG 11 AUGUSTUS

Sono Ventura Records • Free Openair • Circle Park

Het Circle Park is intussen een vaste waarde geworden in onze partytips. Ieder weekend wordt het braakliggend terrein omgetoverd tot een speeltuin voor grote mensen. Vrijdag kan je er terecht voor een gratis open air, die gehost wordt door platenwinkel Sono Ventura Records. Tussen 16u en 22u krijg je twee b2b’s: eentje van SVS en Dc Salas en eentje van Catalina en Koma. Gevolgd door Soja, die mede-eigenaar is van de platenzaak. Kom op tijd, want er is een happy hour tussen 16u en 18u!

ZATERDAG 12 AUGUSTUS

Alliance Club Free Open Air @ Mont Des Arts

Nog een gratis open air dit weekend, maar dan wel aan Château Moderne aan de Kunstberg. Alliance Club nodigt vier andere Brusselse collectieven uit voor een collab waarbij high energy body music door de boxen zal pompen. Steff & ssaliva vertegenwoordigen He4rtbroken, Otis doet dat voor Slagwerk, Vera Moro en Stanislawa representeren Deep Down East en Ax Emblem, Ruby en Kn1ps draaien in naam van V23. Voor Alliance Club zelf staan Clara D en OTON achter de booth. Je leest het goed, tien dj’s voor de prijs van nul!

Saintlklet present: Waffles & Uk-Garage w/ Main Phase (DK)

Het beste wat de UK en België te bieden hebben gecombineerd op één avond? Dat krijg je altijd op de Waffles & Uk-Garage feestjes! Voor deze editie zakt de Deense Main Phase af naar Saintklet. Hij wordt vergezeld door lokaal talent, dat je ongetwijfeld doet zweten: $ica, Matho, Beats for Beaches b2b Xtanki en Chubbz b2b Drama. En wie na al dat dansen met een hongertje zit, kan zich op de gratis wafels stoten. Een presale ticket kan je kopen via deze link.

Woodpecker invites Brikabrak

Je kan natuurlijk ook altijd in het Warandepark terecht voor een gratis open air! Zaterdag neemt het collectief Brikabrak de boel over. JIEM, Aloiss en Agneskena geven vanaf 17u het beste van zichzelf.

ZONDAG 13 AUGUSTUS

LE QUARTIER : VINYL MARKET Hosted by REBOOT & HOSPICE RECORDS

Zondag kan je bij Le Quartier aan Etterbeek Station terecht voor zowel indoor als outdoor festiviteiten. Reboot en Hospice Records hosten een vinyl markt, de ideale activiteit op een zondagnamiddag. En het wordt nóg beter want en worden ook een bbq en cocktails voorzien. Welkom vanaf 14u!

HET HELE WEEKEND

Buji Festival 2023

Voor een mix van theater, talks, expo’s, films, lekker eten en goeie muziek, moet je dit weekend in de Reset zijn! Het festival zet het beste van Afrobeat, R&B, Afrohouse, Rap en Amapiano in de verf. Ook onze ICE dj’s Femifè, Mambele en Saidou schitteren op de line-up. Tickets zijn via deze link te verkrijgen.

BANK HOLIDAY • OPEN AIR ~ CREVETTE RECORDS

Dinsdag = feestdag = open air dag! Deze keer georganiseerd door die andere platenwinkel in de Marollen, de Crevette records. Ze nodigen Unai Trotti, Kuba ‘97, Mandana en Michiel N uit om samen feestelijk te feesten op de feestdag! Tickets via deze link.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni