Op zondag 17 september wordt koning auto volledig gebannen uit de stad. Dat kan maar één ding betekenen: feest in de straat! Waar valt er zoal een dansje te placeren deze zondag? BRUZZ ICE zocht het voor je uit.

ZONDAG 17 SEPTEMBER

Gay Haze Open Air - Car Free Sunday - Circle Park Closing Week

De zomer loopt stilaan op z'n eind en dat betekent dat er ook een einde komt aan de open airs aan het Circle Park. Gay Haze zorgt ervoor dat de industriële speelplaats voor volwassenen nog een laaste keer ten volle gebruikt kan worden. Dat doen ze met Dasco, Bennet, Asian Sal en Fais Le Beau. Tickets zijn beschikbaar via deze link.

Car-Free Merlo

Ook aan café Merlo kan je terecht voor een streepje muziek, een drankje en een hapje. Tussen 13 uur en 19 uur draaien de platenspelers op volle toeren dankzij Onda Sonora, Jonah & Dee, For the record en Dj Rino. Foodina zorgt voor de heerlijke hapjes en café Merlo stilt ieders dorst.

car... free... sunday...

Honger op autoloze zondag? Dan kan je bij de Beursschouwburg terecht voor een gratis brunch. Tussen 11 uur en 13 uur kan je smullen en dansen met Lengelhair, vanaf 14 uur zorgt 54 Soundsystem voor een dikke street party met 54kolaktiv en Rrita Jashari b2b Ojoo.

Street Sounds: FLAMMES - Ancienne Belgique

Ook de AB trekt iedere autoloze zondag naar buiten met Street Sounds. Deze editie kreeg de naam FLAMMES en staat volledig in het teken van vrouwelijke en non-binaire hiphopartiesten. Alle performances zijn van Belgische bodem: SPACEBABYMADCHA, Stripes, Melissa Farah, Beka en Joycie Ruba zorgen ervoor dat de Anspachlaan tussen 14 uur en 18 uur in vuur en vlam gezet wordt. Tussendoor zijn er ook skate-initiaties door de crew van BX'ELLES.

Moments in Love - HTF Closing Party

Ook het TheaterFestival loopt op z'n eind en daarbij hoort natuurlijk een gepaste closing party. Tussen 12 uur en 22 uur ben je bij KVS BOL aan het juiste adres voor een mix van live acts en dj-sets. Ook de zoetebekken komen aan hun trekken, want tussen 12 en 16 uur worden er pannenkoeken geserveerd.

Private Feels Free Open Air

Ook in Molenbeek kan je zondag terecht voor een open air. Private Feels zorgt tussen 18 uur en 22 uur voor de smoothste r&b en hiphop van zowel de oude als de nieuwe school. De Sint-Mariastraat wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot dansvloer waarvoor je geen inkom hoeft te betalen.

HANGAR OPEN AIR - CAR FREE SUNDAY - BRUSSELS

Bij Hangar weten ze telkens een spectaculaire locatie te strikken voor hun events. Zondag strijken ze neer op het Congresplein voor een open air met een view. De dj's van dienst zijn Bods, Catalina, DC Salas en Helena Lauweart. Tussen 14 uur en 22 uur zorgen zij voor een zorgeloze zondag. Tickets zijn te koop via deze link.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni