BRUZZ ICE

Partytips: budgetvriendelijke alternatieven voor het Listen Festival

f009d818-3367962131371468926332397301340962679754501n.jpg

Het Listen Festival palmt dit weekend de stad in. Op verschillende locaties kan je terecht voor de crème de la crème van het Brusselse nachtleven. Geen ticketje kunnen bemachtigen voor je favoriete event? Of wil je samen met je portefeuille wat bekomen voor of na een stevige clubavond? Wij gingen op zoek naar de cheape events van het komende weekend!

VRIJDAG 31 MAART

JEZ! - MOVE IT | Stier & Schorpioen met AFTERPARTY!

Heb jij de docu Stier en Schorpioen over Zwangere Guy en Lander Gyselinck nog niet gezien? Dan moet je vrijdag naar GC De Kroon! Er wordt een screening georganiseerd gevolgd door een afterparty. Op het programma van de afterparty staat uitsluitend lokaal talent: IDTOUCH, GUCC IMANE b2b FEMIFE en de winnaar van een VI.BE kans. De toegang is volledig gratis, voor de film schrijf je je best wel in via deze form.

Bonnefooi x DC Salas

DC Salas is geen onbekende in het Brusselse nachtleven. De dj en producer is resident bij Fuse en Kiosk Radio. Hij staat bekend voor zijn energieke sets die house, techno, disco en new beat combineren. Vrijdag kan je hem gaan bewonderen in de Bonnefooi, dus dat betekent gratis en voor niets, all night long.

GOULASH DISKO Party @ Antidote BXL

Goulash Disko is een festival dat iedere zomer plaatsvindt in Kroatië en naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan organiseren ze enkele events in onze hoofdstad. Het event van vrijdagavond wordt een weerspiegeling van de Brusselse underground scene en wordt gecureerd door dj Rafael Aragon. Hishek Bishek, Dj Soleil, His Dudeness en Rafael Aragon zelf zorgen voor tropische global sounds. Vrijdag ligt Antidote heel even aan de Adriatische Kust. Voor de inkom betaal je slechts €5. Opgelet: de inkom kan enkel cash betaald worden.

HOSPICE RECORDS X JARDIN W/ LOST IN TRANSLATION • 31/03

Hospice Records en het Brusselse label Lost In Translation slaan deze vrijdag de handen in elkaar voor een takeover in Jardin Hospice. De line-up bestaat uitsluitend uit lokaal talent: Kamoun, Owl en Empasym. De muziek fluctueert tussen verschillende stijlen en tempo's en gaat van broken tribal beats tot techno en trance. Je bent welkom vanaf 21u en de inkom is volledig gratis.

ZATERDAG 1 APRIL

ⒸⓁⓊⒷ☻ⓇⓊⒼⒾⓇ➞ⒶⓃⓉⒾⒹⓄⓉⒺ

Huh, stond deze partytip vorige week niet in de selectie? Klopt, maar het event werd verplaatst naar 1 april, no joke! Het Rugir concept bouwt feestjes rond house muziek en stijlen die daar dicht of ver bij aanleunen. Voor de editie van zaterdag komen de invloeden van synths en new beat, maar ook van techno, bass en breaks. Kom mee bouncen in Antidote op de sets van Seja, Umami, Abdance en Victor. De inkom werkt volgens het pay what you can prinicpe.

RADIO VACARME x ILLEGAAL

De Brusselse feministische en queer webradio Vacarme vond één jaar geleden onderdak bij Brasserie Illegaal. Ze bouwden er zelf een kleine studio uit gerecycleerd en duurzaam materiaal. Om de 1-jarige samenwerking te vieren, organiseren ze een event met een all Vacarme line-up: Queen Amann x Végé Frustrée, Xanass, Tonton x Margo, Vulvasaur en NEK laten je de hele nacht dansen. Er werd voor de gelegenheid trouwens ook een Vacarme biertje samengesteld. De voorgestelde inkomprijs ligt rond €7,5.

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?