De vakantie is voorbij, het schooljaar is weer van start gegaan en ook in partyland staan de events niet stil. Nog inspiratie nodig? BRUZZ maakte een verse selectie voor jou.

VRIJDAG 1 SEPTEMBER

Vostock Takeover C12

Normaal gezien trapte Vostock het weekend af met een gratis open air aan Circle Park, maar die valt helaas letterlijk in het water. Maar niet getreurd, ze hadden ook een afterparty in de C12 voorzien. Ze nemen de club volledig over met Bora Bora, Ampe, Alex Wilcox en Johan Vosto in de grote zaal. Aangezien de ticketverkoop een groot succes was, zal ook de C11 de deuren opengooien met Essi, Dc Salas en Malo Z behind the decks. Voor de afterparty kan je een kaartje scoren via deze link.

Feeërieën: Blck Mamba invites Lateena (live) + Rokia Bamba

Je kan het weekend ook starten op de Feeërieën in het Warandepark. Blck Mamba kreeg carte blache en inviteerde voor de gelegenheid Lateena en Rokia Bamba. Zij trakteren je op een gratis portie dancehall, hiphop, amapiano en alles wat daar van ver en van dicht bij aanleunt.

Not Your Techno - Sara Dziri B2B Spirite, eoin dj (IE), Timmerman

Je kan ook richting Recyclart, daar neemt Not Your Techno de boîte over. Residents Sara Dziri, Spirite en Timmerman nodigen voor de gelegenheid opkomend talent eoin DJ uit om hen te vervoegen op een event waar electronische muziek en een respectvol publiek centraal staan. Wil jij graag tot dat publiek behoren? Koop dan een ticketje via deze link.

CLUB SAGA #3 invites Fais Le Beau

Er valt nog meer elektronische muziek te rapen op vrijdagavond: in The Maze, op een boogscheut van het Warandepark, bijvoorbeeld. Voor hun derde editie nodigt Club Saga de bezieler van het Gay Haze concept, Fais Le Beau, uit. Samen met Stanislawa, Neila, Timon Tonic en Xtossy laten ze de temperatuur daar stijgen naar ongeziene hoogte. Voor de inkom betaal je 10 euro cash aan de deur.

ZATERDAG 2 SEPTEMBER

REBOOT RECORDS FREE OPEN AIR W/ DIOGO LACERDA

We werden deze zomer al hard verwend met gratis open airs aan de Château Moderne en de zomer stopt duidelijk nog niet in september. Reboot Records zorgt deze keer voor de organisatie en nodigt de vanuit Lissabon naar Gent uitgeweken Diogo Lacerda uit voor een selectie aan downtempo, breakbeats en old-school house. Hij wordt vergezeld door Wollas en Phil voor een stralende zaterdag op de Kunstberg.

10 YEARS UNDER MY GARAGE CLUBNIGHT

Under My Garage bestaat 10 jaar en dat vieren ze met een feest in de Reset. Op de line-up staan BRUZZ ICE dj Catalina, Mad Miran b2b Stenny en Nosedrip. Zij zorgen ervoor dat Under My Garage er nog eenst 10 jaar kan bijdoen. Tickets zijn te koop via Resident Advisor.

Brussels Bassed x Banoffee Pies Records 10 Years

Brussels Bassed invites UK Bassed: Het Brusselse collectief Brussels Bassed nodigt de collega's van Banoffee Pies Records uit Bristol uit om hun 10 jarig bestaan te vieren in Brasserie Illegaal. De bass muziek wordt aangeleverd door Honeydrip, Dj Autumn, La Dame, Chubbz, Beatsforbeaches en Xtanki. Jij hoeft voor al die bassen slechts 5 euro neer te tellen.

ALL WEEKEND

?????? ?????? ????????

Een festival aan vrije bijdrage, dat horen we maar al te graag bij BRUZZ ICE. Dit weekend worden aan de abdij van Vorst drie podia opgezet met waarop live muziek en dj-sets elkaar afwisselen. Op vrijdag kan je er tot middernacht terecht en kan je dj-sets van Nika, JaneStar666 en Erykah gaan checken. Op zaterdag betreden onder andere Raql, Xogn, en Mab'ish het podium. Opgelet: dit jaar moet je wel online een ticketje reserveren. De prijs bepaal je zelf.

Meer partytips?

Luister elke vrijdag naar BRUZZ Weekend tussen 16u en 19u op 98.8 FM of via onze livestream.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni