Partytips: een lang weekend dansen met onze BRUZZ-dj's

AS
© BRUZZ
20/07/2023

Er komt alweer een lang weekend aan want we vieren België en tien jaar koning Filip op de troon. Ook onze BRUZZ ICE dj's zullen daarvoor verschillende dansvloeren in de stad in lichterlaaie zetten.

VRIJDAG 21 JULI

RECYCLART HOLIDAYS #8: REBEL

Het Brusselse, volledig vrouwelijke collectief Rebel organiseert nog eens een feestje. Ze willen niet enkel meer vrouwen achter de booth, ze zetten zich ook actief in voor een veilig en divers nachtleven. Vrijdag nemen ze tussen 23 en 5 uur de Recyclart over met een line-up om U tegen te zeggen: mede-oprichtster Zouzibabe, the one and only Blck Mamba en onze BRUZZ ICE dj UNOS. Tickets kun je enkel aan de deur kopen en kosten je 9 euro.

NATIONAL OPENAIR ⟁ BRUSSELS BASSED

Ook aan de Tipi Guingette in Anderlecht wordt er gedanst op de Nationale Feestdag. Mag het al eens wat steviger zijn? Reken dan maar op BRUZZ ICE collectief Brussels Bassed. Van 15 tot 2 uur nemen ze de boel over en trakteren ze je op muziek met een flinke bassline. Gratis en voor niets!

Very Disco Birthday x Camping 58

Very Disco Channel bestaan zeven jaar en dat moet gevierd worden. Tussen 14 en 22 uur nodigen ze verschillende collega-dj’s uit om mee te vieren. Ook BRUZZ ICE resident Anna Globo is van de partij. Niet te missen.

ZATERDAG 22 JULI

VIEZER VUILER FEESJE

Stadskanker palmt zaterdag Brasserie Illegaal voor een avond vol livemuziek met een hoek(je) af. Voor de afterparty kruipt het lieve BRUZZ ICE-duo Où est-ce pe n’este? achter de booth en neemt je mee op een eclectische reis. Je betaalt 10 euro cash aan de inkom.

Vunzige Deuntjes Brussel | Plein Publiek BXL

Eerder zin in vunzige deuntjes? Dan is Plein Publiek de place to be deze zaterdag. Smeer je benen alvast in voor de beste r&b, hiphop en dancehall, die ook BRUZZ ICE resident Saidou door de boxen zal laten knallen.

ZONDAG 23 JULI

FREE OPEN-AIR @Mont des Arts / INSIDE x CHATEAU MODERNE #2

Het regent gratis open airs deze zomer, en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Zeker wanneer er BRUZZ ICE dj’s geprogrammeerd staan. Zondag zorgt Matho voor muziek met invloeden uit de UK-basscultuur.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni