Partytips: feesten van vrijdag tot zondag tijdens laatste vakantieweekend

AS
03/11/2023

Nog zin in een dansje tijdens dit laatste vakantieweekend? BRUZZ ICE stuurt je maar al te graag op pad!

VRIJDAG 3 NOVEMBER

Breaxx at UMI

Bij Breaxx ben je aan het juiste adres voor een portie break muziek met wortels in de UK. Voor deze editie trekken ze naar de nieuwe club UMI, waar je Cabale, Gguusstt, Holy Coco, Koma, Mankiyan, Neida en VCR kan gaan checken. Vergeet alvast je beste bass face niet mee te brengen. Voorverkooptickets zijn te verkrijgen via deze link.

ZATERDAG 4 NOVEMBER

Que des Loups at Saintklet

Que de Loups werkt samen met collectieven uit het buitenland om zo de feestbanden tussen Brussel en andere landen en steden te versterken. Zaterdag verwelkomen ze jou en verschillende internationale dj's bij Saintklet. Anitë komt over uit Kosovo, U-Seph uit Libanon, Kozter, Möb en Catalina hebben Roemeense roots en Mazzou is een local uit België. Voor deze mini wereldreis koop je een ticket via deze link.

Moonshine III at Secret Location

Initieel organiseerde het Moonshine-collectief feestjes in hun keuken in Montreal, maar al snel beseften ze dat ze hun vibe met de buitenwereld wilden delen. Het concept is simpel: iedere zaterdag na een volle maan een feest organiseren én dat op een unieke locatie. Ze brengen global club music naar de dansvloer, genres als afrohouse, amapiano, baile funk, gqom, maar ook jungle en techno. You name it, they've got it! Intussen organiseerde het collectief al wereldwijd events en passeren ze voor de derde keer in Brussel. De vorige editie was hopeloos uitverkocht, dus snel een ticket kopen via deze link is de boodschap! Voor de exacte locatie stuur je een SMS naar +32460207964.

Bota by Night at Botanique

Concertzaal Botanique wordt geregeld ook eens omgetoverd in een nachtclub tijdens Bota by Night. Voor de editie van deze zaterdag wisten ze de Schot Hudson Mohawke te strikken. Hij brengt je aan het dansen op een mix van trap, house, hiphop, r&b en techno. Hij wordt vergezeld door twee Brusselaars: Aroh Dj en Jujulove. Wil je er ook bij zijn? Een presale ticket koop je via deze link of ter plekke.

Brussels' Big Bash at Café Central

Rick Shiver host iedere donderdagavond zijn eigen radioshow op BRUZZ ICE. Luisteraars weten dan ook dat hij maar al te graag experimenteert met genres. Zaterdag kruipt hij met veel goesting achter de booth van Café Central en dat samen met Antoine 80. Je kan gewoon binnenwandelen, want de toegang is volledig gratis.

Rebel Up & Friends at Réservoir Bar

Het collectief Rebel Up ken je van de radioshow op BRUZZ ICE en van de talloze feestjes die ze organiseren in de stad. Zaterdag trekken ze richting Réservoir Bar en ze brengen vrienden mee. Roza, Kym Mbémbe en SebCat zorgen voor een mix van roots reggae, dancehall, afro, cumbia en tropical en voor de dansbare mix hoef je niets te betalen.

Beautiful Freaks at Horst Club

Een feestje dat zaterdag om middernacht start en pas op zondag in de late namiddag eindigt? Dat is de vaste formule van Beautiful Freaks. Voor deze editie trekken ze naar de nieuwe Horst Club op de Asiat site. Met op de line-up Evan Baggs, Radioactive Man (live), Anna Wall, Walrus, Rino b2b Boudewijn Erickx en Michiel N b2b Tom Rynders. De beautiful freaks die zich aangesproken voelen, kunnen aan een voorverkoopticket komen deze link.

Antitapas Night Viva La Vida Night at Studio CityGate

De Antitapas Nights willen een perfecte weerspiegeling zijn van het diverse Brusselse nachtleven en dat doen ze door een soort van mini indoorfestival te organiseren. Zaterdagavond kan je in Studio CityGate terecht voor concerten, dj-sets, performances én gratis eten. Een ticketje kan je enkel nog aan de deur fixen vanaf 21 uur.

ZONDAG 5 NOVEMBER,

Gay Haze at Les Halles de Schaerbeek

Gay Haze trekt naar De Hallen van Schaarbeek voor een stevige zondagnamiddag en avond. Op twee dansvloeren doen dj's 131BPM, Camilla Rae., Mandana, Malo Z en Fais Le Beau er alles aan om je aan het dansen en zweten te brengen. Om 13 uur wordt het feest vooraf gegaan door de sensuele performance 'Cuir'. Tickets kunnen via deze link aangeschaft worden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni