Partytips: leren dansen, een laatste rave en plaatjes shoppen

AS
29/09/2023

We gaan eerlijk zijn, het is redelijk rustig op feestvlak dit weekend. Waar kunnen de dansbenen zoal losgegooid worden? BRUZZ ICE zocht het uit!

VRIJDAG 29 SEPTEMBER

Bolingo at BARBRA

Bolingo ken je als maandelijkse radioshow op BRUZZ ICE of van de feestjes die bezieler Mambele in Brussel organiseert. Vrijdagavond nodigt hij een pak dj-friends uit voor een take over van de BARBRA. Ekany, RAQL, Saidou en Mambele zorgen voor de plaatjes en dankzij de dansles van Diego Liendo word je een ster op de dansvloer. Schilder Vijay Diels legt alles vast tijdens een live painting sessie. Inkom is volledig gratis.

TRENDY x NAZA at Bloody Louis

Trendy nodigt vrijdag Naza uit. Fans van de Franse rapper moeten richting Bloody Louis voor een exclusieve live performance. Klaar om mee te zingen met Business, Sac à dos, Jolie Bébe en nog veel meer? Koop dan de laatste tickets via deze link.

ZATERDAG 30 SEPTEMBER

Vostock L'Imprimerie Final Rave

L'Imprimerie sluit heel binnenkort de deuren. De voormalige drukkerij van de Nationale Bank wordt binnenkort platgegooid, maar voor het zover is hosten ze nog één laaste rave. En wie organiseert er zoal raves in het Brusselse? De Vostock crew, natuurlijk. Op die allerlaatste rave kruipen Dj Delivery Guy, Swooh en BRUZZ ICE residents Anna Globo en Johan Vosto achter de draaitafels. Opgelet: tickets zijn enkel nog aan de deur verkrijgbaar.

La Nuit De l'Amour - Lancement de saison

Zaterdagavond kan je ook gaan dansen in de Hallen van Schaarbeek dankzij lokaal talent GuccImane, juliojulio en Gem&I. Maar er wordt niet enkel gedanst, er wordt ook aandacht besteed aan de liefde in verschillende performancess en talks. Doe dus je dansschoenen aan en draag je hart op de tong. Tickets zijn te koop via deze link.

Musique d' Ascenseur 2 YEAR PARTY @ ILLegaaL

Musique d' Ascenseur organiseert concerten op originele plekken in Brussel. Voor hun mini festival lieten ze hun oog vallen op Brasserie Illegaal in Vorst. De avond wordt afgetrapt om 20 uur met een eerste live act van Riahrty, gevold door Robbing Millions. Na middernacht gaan ze over in dj-modus met Coline Cornelis, Catalina en Elvira. De inkom werkt volgens vrije bijdrage.

Radikon x Audacious with Undercatt and Jonas Saalbach at Buda BXL

Het partyconcept AUDACIOUS is er voor de liefhebbers van deep en melodic house en techno. Voor deze editie slaan ze de handen in elkaar met het Berlijnse label Radikon, opgericht door vrienden Jonas Saalbach, Guzy en Dahu, die ook op de line-up staan. Undercatt is de headliner van de avond en resident Amare blijft plaatjes draaien zolang er gedanst wordt. Het feest start al om 20 uur (!!) in Buda BXL, dus come early, stay late. Een ticket kan gescoord worden via deze link.

Closing Party Homografía at Reset

Het queer festival Homografia loopt zaterdag op z'n eind, maar niet zonder eerst een closing party van formaat te organiseren. Frau Diamandia komt overgevlogen uit Barcelona en levert een dikke portie dark wave, house en techno. Ze wordt vergezeld door Gerald XOXO, Longavida, Legolane en Rescue. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur.

ZONDAG 1 OKTOBER

MNVD VINYL MARKET at BARBRA

Alle platen die op Brussels feestjes gedraaid worden, die moeten ook ergens gekocht of verkocht worden, natuurlijk. Zondag verkopen vijftien vinyllovers hun platen op een marktje in de BARBRA aan de Beurs. Verwacht een ruim aanbod aan genres en prijsjes. Wekom vanaf de middag tot 20 uur 's avonds.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni