Het weer is dezer dagen niet echt om over naar huis te schrijven, maar er zou beterschap op komst zijn! In de tussentijd sturen wij jou naar feestjes waar het zo warm wordt, dat je van de herfsttemperaturen niets merkt. Of naar feestjes waarvoor je eventueel een poncho moet aantrekken, want niets zo louterend als dansen in de regen!

VRIJDAG 4 AUGUSTUS

???????? ??????@ Antidote

Vrijdagavond kan je lekker gaan opwarmen in Antidote in Anderlecht! Midnight Voodoo neemt je mee op een muzikale reis, waarbij alle werelddelen aan bod komen: Afrikaanse drums, Indische sitars, Orientaalse synthesizers, Brazilaanse Funk, Bollywood Disco, you name it. En het beste van al, de reis is volledig gratis!

Deep Down East invites VEL • free Openair • Circle Park

Een gratis open air meepikken na het werk? Dat kan uiteraard bij Circle Park! Vanaf 16u neemt Deep Down East daar de boel over. Het collectief wil een safe space zijn voor queer en techno uit het oosten. Vrijdag zorgen onder andere de Marokkaanse dj Vel en de Oekraïnse dj Tweeman voor die Oosterse techno. Maar ook de residents Emilija, Vera Moro, Stanislawa, Timon Tonic en Xtossy zorgen voor muziek die laveert tussen 90's techno en glitter ghetto.

ZATERDAG 5 AUGUSTUS

Fuse presents: STYXX Open Air → Circle Park

STYXX en Fuse slaan de handen in elkaar voor een open air in Circle Park. Tussen 12u en 22u word je verwend door maar liefst 10 dj's, allemaal in b2b formaat: Jan Vercauteren b2b Öspiel, Herton b2b Milo Spykers, Askkin b2b Exal, Keyser b2b Clara D en Marouchka b2b Gurl. Als je om 22u nog niet uitgefeest bent, kan je regelrecht naar de Fuse voor een afterparty met CJ Bolland.

Woodpecker invites Shaft Crew

Zin in wat disco in openlucht? Dan moet je zaterdag bij Woodpecker in het Warandepark zijn! Het Shaft Crew collectief neemt daar tussen 17u en 22u de decks over. Souf en Kiddy Dju voorzien je van de beste disco en funk en dat gratis en voor niets!

OPEN AIR SONO VENTURA x Plaisirs d'Été/Zomerpret

Ook in de zomer mag er pret gemaakt worden in Brussel! Elke zaterdagavond van 16u tot 22u wordt er op het De Brouckèreplein een Open Air georganiseerd in samenwerking met een speler uit de Brusselse nightlife scene. Deze zaterdag is die speler een platenwinkel uit de Marollen gespecialiseerd in elektronische muziek: Sono Ventura. Uitbaters Soja en SVS (aka Attari) staan zelf achter de draaitafels en nodigen Melissa Juice en Azo uit om hen te vergezellen. Jij kan er ook bij zijn, je hoeft enkel je drankjes te betalen!

K4 & FRIENDS | BARBRA | 05/08

K4 is een collectief dat al uit vier friends bestaat en zaterdag komen daar nog meer friends bij! Vanaf 19u nemen ze de decks over van het danscafé Barbra aan de Beurs. Buiten is het wat frisjes, maar daar binnen ça va faire chaud! Bij deze behoor jij ook tot die friends en mag je gewoon binnenwandelen zonder daarvoor te moeten betalen!

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek, Ice, Barbra, Zomerpret, circle park, woodpecker

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni