Partytips voor oudejaarsavond: dansend het nieuwe jaar in

© BRUZZ
11/12/2023

Wat gaan we doen met Nieuwjaar? Het is ongetwijfeld dé meestgestelde vraag van het moment. Geen idee waar je moet beginnen? BRUZZ ICE has got you covered!

1: Fuse presents NYE

Het nieuwe jaar stevig inzetten, dat doe je uiteraard in de Fuse. Voor de gelegenheid hebben ze een line-up samengesteld van vers dj-talent en ervaren selectors. De dj's worden verdeeld over de twee zalen met in de Room 01 een totale techno-ervaring dankzij SPFDJ, AGY3NA, Hadone en Ampe. In de motion room zorgt livwutang voor een eclectische trip en ook het iconische Fuse-duo Sara Dziri en DC Salas kruipen achter de draaitafels. Tickets verkrijgbaar via deze link.

2: NYE at Horst Club

Ook op de Asiat-site in Vilvoorde wordt het nieuwe jaar heuglijk ingezet. De Berlijnse Marie Montexier begeleidt je samen met Brusselaars Alfred Anders, Dana Kuehr b2b Joe Delon en Gamine b2b Maito richting 2024. Smeer de kuiten alvast in, want het feest gaat door tot 9 uur. Een ticket kost 30 euro en is verkrijgbaar via deze link.

4ef0f978-horst.jpg

3: C12 New Years Eve

Het nieuwe jaar induiken met het beste dat Brussel te bieden heeft? Eén adres. C12 verzamelt Brussels dj-talent en brengt het naar de Grasmarkt. Ben Kamal, Chris Ferreira en Kong DJ nemen de grote zaal voor hun rekening. In de C11 zijn Stella K en Hard Being Hot (aka Emilija, NMSS, Stanislawa en Vera Moro) aan zet.

Om half acht sluit de C12 even de deuren voor een tweede ronde, want de party animals die nog jus in de benen hebben, kunnen op nieuwjaarsdag hun hart ophalen tijdens New Year's Day in de C12. Het feest gaat er gewoon door vanaf half tien 's ochtends tot half elf 's avonds. Met in de grote zaal Double Double, Fais Le Beau b2b Zouzibabe, Islas b2b Karla Böhm, Hicham, Hofmann b2b Yela en Pierro. In de C11 geven DJ Athome, Ugne & Maria en Yokin het beste van zichzelf.

Tickets voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag zijn apart verkrijgbaar. Voor de feestneuzen met stamina zijn er ook combitickets verkrijgbaar via deze link.

4: Vostock NYE Rave

Eind september kondigde Vostock aan dat ze nog een laatste rave zouden organiseren in L'Imprimerie vooraleer die platgegooid zou worden. De afbraak is intussen uitgesteld. Goed nieuws dus voor Vostock, want nu kunnen ze ook een twaalf uur durende 'NYE rave' organiseren. Op de line-up: Oton, ttyfal, Jessen, subism, noc:turne en Johan Vosto himself.

Tickets zijn hier te koop.

5: NYE at Reset

Voor een gezellige oudejaarsavond met een beperkte capaciteit ben je bij Reset aan het juiste adres. Een gezellige get-together met op de line-up vier Brusselse dj's: Aroh Dj, Donia b2b Mankiyan en Rino. Als jij ook deel wil uitmaken van deze compacte nieuwjaarscommunity, dan koop je best zo snel mogelijk je ticket via deze link.

6: New Year's Eve at Plein Publiek

Dansen en dineren op oudjaar? Dat kan in de serre van Plein Publiek aan de Kunstberg. Vanaf 19 uur kan je er je voetjes onder tafel schuiven en net voor middernacht kan je je dansbenen losgooien op de dansvloer. Smeer alvast je keel, want er worden all night long pophits uit de 80s, 90s, 00s en 10s gedraaid. Er zijn verschillende formules: zo kan je enkel komen dansen, of dansen en dineren. Of als het al eens wat meer mag zijn, dansen en dineren met een fles champagne. Tickets te verkrijgen via deze link.

Meer tips onder de foto.

1831 DANSEN Mirano 12

| Dansen in de Mirano.

7: Mirano

De partyconcepten Invasion Latina, Ma Jolie, Coco Club en Afrobase slaan de handen in elkaar voor een avond vol hiphop, afro, r&b en latin vibes in de Mirano. In voorverkoop zijn de first en second wave hopeloos uitverkocht. Maar goed nieuws voor de late beslissers, die nog niet helemaal broke zijn op het einde van het jaar. Er zijn nog fast line-tickets beschikbaar aan 50 euro per stuk. Voor die prijs mag je wel de rij skippen, want niet getreurd, doorsale is ook nog steeds een optie. Tickets via deze link.

8: Ginette Nouvel An at Tour & Taxis

Ook aan Tour & Taxis barst dit jaar het feest los. Lekker warm en droog het nieuwe jaar in op de indoor open air van Chez Ginette. Negen uur lang dansen in een prachtige setting, wat wil een mens nog meer. Al helemaal chaud? Koop dan nu al een ticket via deze link, er wordt namelijk enkel met voorverkooptickets gewerkt.

9: FCKNYE Festival

Voor het grootste nieuwjaarsfeest van onze hoofdstad moet je in de ING Arena zijn. Daar kan je samen met tienduizenden andere ravers tegen 200 per uur het nieuwe jaar invliegen. Je kan zelfs het eerste festival van het jaar meepikken, want voor deze editie wordt de ING Arena niet één, maar twee dagen lang omgetoverd in een ravetempel. Zowel op 30 als 31 december kan je er terecht voor twaalf uur dansplezier in vijf verschillende zalen. De line-up is een mix van live acts en dj-sets die je kan terugvinden op de website. Een ticketje koop je best in voorverkoop via deze link.

f3914f41-fckknyefestivalviafacebook.jpg

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni