Stromae annuleert Franse concerten 'om medische redenen'

MVDH
© BRUZZ
22/03/2023

Na een optreden in België vorige week kan Stromae deze week geen concerten geven in Straatsburg en Amnéville. Volgens Franse media annuleerde hij zijn concerten "om medische redenen".

"Een verbluffend woord- en schouwspel." Zo omschreef onze recensent Stromae’s recente passage in Paleis 12. Met een combinatie van zijn jongste album Multitude en oudere hits als 'Papaoutai' en 'Alors on danse' overtuigde de Brusselaar vorige week moeiteloos zijn thuispubliek.

Ook bij onze zuiderburen is Stromae razend populair. Vorig jaar stond hij op plaats 3 in de top 10 van best verkochte muziek in Frankrijk. Het kwam woensdag dan ook als schok voor veel fans dat Stromae, midden in zijn Multitude-tour, op het laatste moment drie concerten annuleerde omwille van “medische redenen”. Dat schrijft France Bleu, dat verbonden is aan de Franse publieke omroep.

Zowel de Zénith in Straatsburg, die hem woensdag zou ontvangen, als de Galaxie in Amnéville (Moselle), die twee data op donderdag en vrijdag had gepland, hebben de annulering van de concerten al aangekondigd. Tickethouders worden daarbij verzocht naar hun verkooppunt te gaan voor een terugbetaling.

Het volgende concert van Stromae staat gepland voor 29 maart in de Zénith in Nantes.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni