Vakantie begonnen, dansschoenen aan voor deze Brusselse party's!

AS
17/02/2023

De krokusvakantie is begonnen en als je niet richting de bergen of de Canarische Eilanden trekt, kan je nog altijd terecht op deze Brusselse party's!

VRIJDAG 17 FEBRUARI

Jam Fancy Legs - Hip Hop / Funk / Disco music

Smeer je benen alvast in voor deze Fancy Legs in La Raffinerie (net naast de Recyclart), want gedanst zal er zeker worden. Vanaf 20u30 kan je zelf deelnemen aan een workshop waacking en nadien kan je je verworven skills showen op de dansvloer. De dj-sets zijn van Owdi en BRUZZ ICE resident Rokia Bamba. Volledig gratis!

GYALDEM • AFROBEATS PARTY • 17 FEBRUARY • BLOODY LOUIS

All girls reunite! Gyaldem, de officiële afrobeat party van Bloody Louis is terug! Maak je klaar om de hele nacht te dansen op afrobeat, dancehall, amapiano, shatta en hip hop. Voor een ticket betaal je €12,50 deze link.

ZATERDAG 18 FEBRUARI

BOLINGO @ ANTIDOTE

De naam Bolingo heb je ongetwijfeld wel al eens zien passeren op BRUZZ ICE. Het is een platform van dj en producer Mambele met bijhorende radioshow én feestjes uiteraard. Voor deze editie staat er heel wat lokaal talent op het menu, met voor ieder wat wils. Cheb Runner, DDRVKK, DTEKT, Kuna Maze en Mambele himself zetten Antidote in vuur en vlam. De inkom betaal je cash aan de deur, €5 all night long.

Mo Mamba with Blck Mamba, Vigro Deep & more • Reset, Brussels

Mo Mamba is terug! De laatste keer dat dj Blck Mamba het event organiseerde, was drie jaar geleden, net voor de covid lockdown. Dus wees er maar zeker van dat ze klaar is om de grenzen van de Belgische clubscène te verleggen. Voor de gelegenheid komt amapiano aanvoerder Vigro Deep deze zaterdag naar Reset. Hij wordt vergezeld door Blck Mamba zelf, Yooth (die je ongetwijfeld kent van de Brikabrak show), 808 Bantou en MS Mavy. De tickets zijn voor 85% uitverkocht, dus rep je asap naar de ticketlink en verzeker je van een ticketje.

Club 1030 Editie #3

Club 1030 wil jonge artiesten uit Brussel en de rand de kans geven om als professionals op een podium te staan. Voor deze editie halen ze SAABE, Moene Peeters Trio en Mia Lena naar GC De Kriekelaar. De afterparty wordt verzorgd door Mambele (die je dus ook in de Antidote kan gaan checken die avond), IDtouch en de winnaar van VI.BE Chance Tflex. Inkom is gratis en voor niets.

Presque l'été [ iLLeGaaL + RAVIE ]

We hebben de voorbije week toch al even mogen proeven van een winterzonnetje, en bij Ravie doen ze daar graag een schepje bovenop. Onder het motto presque l’été zetten ze de winter voor het blok met live performances en dj-sets. Ideaal als je deze vakantie niet naar de zon kan dus. De zon brandt in Brasserie Illegaal en dat voor slechts €5.

Audacious with Jonas Saalbach at Buda BXL

Het partyconcept AUDACIOUS is er voor de liefhebbers van deep en melodic house en techno. Ze willen elk event verrassen met talenten die nog niet in België gekend of gevestigd zijn. Zoals Jonas Saalbach uit Berlijn, Carlo Whale uit Sardinië en Rogue Fire uit Lissabon. Je kan deze verborgen parels zelf gaan ontdekken deze zaterdag in Buda Bxl. Een ticketje kan je hier scoren.

ZONDAG 19 FEBRUARI

Petanque Cup II (indoor) + It's Sunday get out of bed upbeat DJ sets

Voor de tweede keer organiseren ze bij Camping 58, onder de negen bollen van het Atomium, een petanque cup. Nu kan je je natuurlijk afvragen wat dat te maken heeft met partytips. Wel, heel simpel! Vanaf 14u30 voorzien dj’s de ideale soundtrack voor bij een potje jeu de boules en dat mag hier en daar al eens wat steviger zijn ook. Op de line-up Sookie, onze BRUZZ ICE resident Anna Globo en GiniTonic B2B CycyGhetto. Honger en dorst kunnen gestild worden met wafels en (warme) dranken. Goesting gekregen? Je kan je nog per drie inschrijven voor €5 per team. Gewoon een mailtje sturen naar info@camping58.be. Op de dag zelf meld je je aan om 13u, het spel gaat van start om 14u.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek , Ice , reset , La raffinerie , Antidote , BUDA BXL , Brasserie Illegaal , Bloody Louis , Camping 58 , Club 1030

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni