De herfstvakantie is vrijdagnamiddag begonnen én we schakelen deze zaterdag over naar het winteruur. Twee elementen die ervoor zorgen dat we extra lang en onbezorgd kunnen feesten dit weekend. Waarheen? BRUZZ ICE stuurt je op pad.

VRIJDAG 27 OKTOBER

Festopolis Nocturne at Continental

Voortaan kan je het weekend starten in de Continental op het Brouckèreplein. Tussen 20 uur en 1 uur voorziet Festopolis house muziek in verschillende vormen aangeleverd door Quibron, Keda Keda b2b Erwan en DJO. Je kan gewoon binnenspringen, de inkom is volledig gratis.

Mo Mamba at C12

Mo Mamba, het partyconcept van dj Blck Mamba, strijkt vrijdag neer in de C12 voor een avond boordevol club muziek. Liefst van al komt die club muziek uit verschillende uithoeken van de wereldbol, gaande van dembow tot reggaeton. De dj's van dienst zijn: Manuka Honey, Jamz Supernova, Mixbwe en Blck Mamba zelf. BRUZZ ICE resident Femifè warmt samen met Ninette de C12 lekker op. Tickets zijn te koop via deze link.

Club Détour at Les Halles de Schaerbeek

Het is even geleden dat het Club Détour collectief een feest organiseerde, maar vrijdag trekken ze richting Les Halles de Schaerbeek voor een avond vol live acts en dj-sets. Met op de line-up ondere andere de Deense Mini Esco en de Britse dj Tom Boogizm. Maar er valt ook lokaal talent te spotten achter de booth: iced lattina, M I M I b2b Jonas Mergan en Soumaya Phéline b2b Louis Vogue doen het nodige om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Tickets kosten 10 euro en kunnen zowel via deze link als aan de deur gekocht worden.

Illegaal Djipsies

Tropical Djipsies is een all female collectief van internationale dj's die zich in Brussel gevestigd hebben en met veel liefde deze girlpower overbrengen. Residents Raql, Didi, 3afifa en Chel nodigen La Dame uit voor een avond vol high energy muziek in Brasserie Illegaal.

ZATERDAG 28 OKTOBER

Horst Club Opening Night #2 at Asiat Park

Vanaf dit weekend kan je gaan clubben op de Asiat Site in Vilvoorde. De Horst Club opent de deuren voor het feestpubliek met een indrukwekkende scenografie en line-up. Vrijdagavond is hopeloos uitverkocht, maar gelukkig bestaat er ook een zaterdagavond waarop je kan gaan feesten, met deze zaterdag zelfs een extra uurtje op de teller. GiGi FM, Marco Shuttle en Islas laten je zweten in de nieuwe spiraalvormige club. Een ticketje kan je scoren via deze link.

Couleur Café Club at Buda BXL

Wegens succes verlengd, de club versie van Couleur Café in Buda BXL. Verwacht je aan een interessante mix van live acts en dj-sets. Ook BRUZZ ICE residents Monicashflow, Saidou en Ravi Bongo schitteren op de line-up. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Ritmo Ritmo at LaVallée

Het Ritmo Ritmo concept is klaar voor een nieuw seizoen. Voor deze editie nodigen ze de Italiaanse dj Stefania Vos uit en ook residents Coral Mambo en Mello mixen de plaatjes aan elkaar. De focus ligt voornamelijk op house muziek, met alle mogelijke aftakkingen ervan - van de meest euforische tot de diepste. Maar ook breaks, techno en disco passeren de revue. Een presale ticketje kan je via deze link scoren.

Brussels Reggae Connection at Jeugdhuis 't Uilekot

Reggaeliefhebbers moeten zaterdag richting Ukkel voor een dag en nacht vol roots rock reggae. Ze zetten tussen 13 uur en 5 uur Brusselse reggae artiesten in de spotlight. Ze verwelkomen twee crews (54Sound en Soul Vibration) en vier selectors Jahkehline, sista Fabiennen Jah Piet en Dula Selam) die met momenten ook begeleid worden door live muziekinstrumenten. Voor dit zestien uur durende reggaefeest betaal je slechts 5 euro.

ZONDAG 29 OKTOBER

Matinée at Decoratelier

Iedere laatste zondag van de maand zorgt Matinée ervoor dat je even tot rust kan komen met een drankje, een hapje en een heerlijk streepje muziek. Tussen 10 uur en 17 uur kan je terecht bij Decoratelier in Molenbeek voor een chille zondag in een prachtige setting. Er gaat namelijk ook veel aandacht naar de scenografie, zo maakte Mirthe Tibos speciaal voor deze editie kussens op maat. Voor de inkom betaal je zoals altijd een vrije bijdrage.

Metropolis at Reset

Hoe je het feest verderzet op zondagnamiddag, dat weten ze bij Metropolis maar al te goed. Voor deze editie trekken ze richting Reset. Sonhan en lunar convoy, de bedenkers van het concept, staan zelf achter de decks en nodigen Konduku uit om hen te vergezellen. Voor de entree betaal je 15 euro, een presale ticket koop je via deze link.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni