Zeven partytips voor dit weekend: broken hearts & sunday brunch

AS
08/12/2022

It’s that time of the year again. Je weet wel het moment van ‘de laatste van het jaar’ of ‘season closing’.

VRIJDAG 9 DECEMBER

Boss It Club + STO, Lord Gasmique & 3NOIR | Ancienne Belgique

Met Boss it Club willen ze bij de organisatie Jeunes Boss jong en upcoming talent in de hiphopscene een podium geven. En wat voor een podium! Vrijdag bestormen STO, Lord (Gasmique) en 3NOIR het podium van de AB Club. Kom op tijd, want de avond start al om 19u met een set van K4. Info en tickets vind je hier.

Heartbroken #21 w/ Pandora's Jukebox, Asmara, Sydfalls, Amalcrossing

Haal nog snel een doos Kleenex, want de laatste Heartbroken party van 2022 belooft een knaller van formaat te worden. Met op de line-up legends en legends die nog legends moeten worden. Afspraak in de Recyclart, voor de inkom betaal je all night €10. Opgepast, die moet je wel cash meebrengen!

ZATERDAG 10 DECEMBER

La Cabane | Peach, Bjeor, Kuba'97 • Season Closing

La Cabane, de club in het zuiden van Brussel, opent voor de laatste keer dit jaar de deuren. Maar voordat de deuren op slot gaan, halen ze eerst nog Horst Residents Bjeor en Kuba’97 naar Watermaal-Bosvoorde. Zij worden vergezeld door de Canadese Peach die al heel wat internationale events op haar palmares heeft staan. Een ticket kost je €13 en koop je via deze link.

Le Reservoir bar invite Tropical Djipsies [ Multiple Bday ]

6 dj’s = 6 b-days! Ja, je leest het goed: Dj Tirrred, Dj Chel, 3afifa, La Dame, DiDi en Raql vieren samen hun verjaardag. Maak je klaar voor een muzikale reis om de wereld met deze zes dames. De reis start vanaf 23u in de Reservoir Bar in de Marollen, de inkom is volledig gratis.

Fuse presents: David Vunk (5 hours set)

Slechts twee namen op de line-up in de Fuse deze zaterdag. De Antwerpse Bibi Seck en David Vunk aka 'Het Beest van Rotterdam' vullen de grote zaal. Die laatste neemt vijf uur van de avond voor zijn rekening en neem maar van ons aan dat het vijf uur lang niet aan high energy zal ontbreken. Een ticket versier je voor €16 via deze link.

ZONDAG 11 DECEMBER

Snertmarkt / marché

Niet echt een party, maar wel gewoon gezellig kuieren op de tweede editie van Snertmarkt deze zondag. Nog geen cadeautje voor een secret santa? Op deze kerstmarkt vind je ongetwijfeld een origineel geschenkje. Van prints tot keramiek en breiwerken, lokale makers die barsten van talent, voorzien het allemaal! Place to be is VOLTA. Bring friends and cash!

SUNDAY BRUNCH by HANGAR & STUDIO27 – FOSBURY&SONS

Soms mag het al eens wat meer zijn op een zondag, en dat weten ze bij Hangar maar al te goed. Zondag organiseren ze een electronic brunch bij Fosbury & Sons in Watermaal Bosvoorde, fancy schmancy! De catering wordt voorzien door Studio 27, de muziek door Hangar zelf. Je telt €45 neer, daar zijn brunch en after-brunch tot 22u bij inbegrepen. Voor de laatste tafels kan je hier terecht. Geen honger of al een andere brunch gepland? Dan kan je ook enkel een ticketje voor de after-brunch kopen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni