© Plein Publiek via Facebook | Plein Publiek in Antwerpen

Feestconcept Plein Publiek trekt naar Brussel

KVDP
© BRUZZ
05/01/2019
Updated: 02/03/2019 10.12u

Dit weekend openen de uitbaters van Plein Publiek, dat feestjes combineert met een restaurant in een serre, een tweede locatie in Brussel, aande Kunstberg.

In Antwerpen is Plein Publiek al enkele jaren een hippe uitgaansplek. In een serre worden gratis feestjes gehouden, is er een restaurant en worden er concerten en kunsttentoonstellingen gehouden.

De uitbaters van Plein Publiek hebben nu een tweede serre aangekocht en openen een tweede locatie aan de Kunstberg. “Met onze gekende formule van food, art en nightlife”, klinkt het in een aankondiging op Facebook.

“Zoals in Antwerpen werken we ook met een restaurantformule. Voor Brussel zijn we nog in overleg met een paar concepten”, zegt Nelson Donck van Plein Publiek aan Gazet van Antwerpen.

In Antwerpen tracht Plein Publiek zoveel mogelijk op een circulaire manier te werken, door onder meer afvalwater te recycleren. Dat zal in Brussel anders zijn. “In de hoofdstad zullen we onze werking niet combineren met een concept rond circulaire economie, maar met een andere invulling”, klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Muziek, Feest, party, plein publiek

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie