FRONTAL: eersterangs hiphop & rap!

Hiphop crew STIKSTOF laat de grond daveren in Brussel. Maar ze staan klaar om de rest van het land te veroveren. Sinds kort zelfs met een eigen platenlabel: FRONTAL. Op 98.8 hoor je freestyles, gasten, raps en vinnige mixes. DJ Vega van Frontal neemt het woord.

Eerste plaat:

“Mijn eerste drie cd’s zijn van de Beasty Boys, Wutang Clan en van de Nederlanders van Osdorp Posse. Wat LP’s betreft, dat zou ik het niet kunnen zeggen. Wij draaien vooral single’s.”

Perfecte afsluiter:

“Ik sluit graag af met iets kalms, om aan te geven dat het er op zit. Het hangt van het feestje af, maar momenteel vind ik Bitch Don’t Kill My Vibe van Kendrick Lamar een goede afsluiter.”

Mainstage of kleine donkere club:

“(zucht). Dat is de eeuwige discussie hé. Maar ik zou toch gaan voor de kleine donkere club.”

Favoriete Brusselse venue:

“Qua feestvenue’s kom ik niet meteen op iets, maar mijn all time favorite café is Les Brasseurs in het centrum. Ik hoef niet op voorhand met mensen af te spreken om er iemand tegen te komen die ik ken. Ook het personeel zijn ondertussen vrienden. Het is het gezelligste café met de beste pinten."

Luister naar FRONTAL elke donderdag vanaf 22u.

Brussel Brost: 20u BRUZZ stage

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?