1532 We-Own-The-Nite-NYC Lost-Frequencies Armada-Invites

Lost Frequencies trekt met liveband op tournee

JC
© BRUZZ
19/03/2019

Lost Frequencies komt van achter z'n draaitafels. Hij veroverde de wereld met de dancehits 'Are you with me' en 'Beautiful Life', maar op z'n nieuwe tournee pakt hij het anders aan: met een liveband. "Het voelt als herbeginnen."

Felix De Laet vertrekt dit najaar opnieuw op wereldtournee. In november houdt die ook halt in Vorst Nationaal, maar schrik niet als je daar niet alleen Felix op het podium ziet staan. Hij klimt deze keer namelijk met een hoop livemuzikanten op het podium. Dat heeft de Brusselaar gezegd in Het Nieuwsblad.

“Dit is ongetwijfeld de grootste uitdaging die ik mezelf al heb opgelegd. Mijn vorige tournees deed ik telkens in mijn eentje, als dj. Dat was eigenlijk al hectisch genoeg.” vertelt De Laet. Vorige week stond hij zo trouwens nog in Alpe D'Huez nog op Tomorrowland Winter.

'The next level'

In de herfst komen daar dus een hele hoop muzikanten bij. Deze zomer werkte De Laet, ook op Tommorowland, al eens met muzikanten, maar nu pakt hij het grootser aan. "Al mijn nummers krijgen een andere vorm en we spelen ook nieuwe nummers van mijn volgende plaat. Het voelt als herbeginnen.”

Al schrikt dat De Laet zeker niet af. Hij kijkt dan ook vol spanning uit naar de tour en naar het concert in Vorst Nationaal. "Ik ben superfier dat ik eindelijk zo’n grote show kan spelen in mijn achtertuin. Dit is the next level."

Tickets voor het concert in Vorst zijn te koop vanaf vrijdag om 12 uur.

LOST FREQUENCIES 9/11, 18.30, Vorst Nationaal

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel, Muziek, Lost Frequencies, Felix De Laet, Vorst Nationaal

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie