Party tip: Another Late Night

De allereerste Another Late Night vond drie jaar geleden plaats om het café van De Markten, waar je overdag lekker en gezellig kunt eten, een invulling te geven tijdens Nuit Blanche. Een succes zo bleek, en daarom werd beslist om er meteen een maandelijkse rendez-vous van te maken. Dj's Rick Shiver, Sixsixsixties, Gratts, Captain Starlight en anderen wisselen elkaar af en smijten de betere nu-disco en house door de luidsprekers

Voor de eerste editie van het nieuwe seizoen nodigen ze zelfs een speciale gast uit: San Soda. De uit Deinze afkomstige dj en producer is ondertussen geen onbekende meer in het Belgische housewereldje. Hij bracht ook net zijn debuutalbum Immers & daarentegen uit bij het zeer gesmaakte We Play House Recordings van die andere Belgische housegoeroe, Red D.

Het was deze laatste trouwens die San Soda de nodige kriebels bezorgde voor funk, soul, hiphop, Chicago house en de New Yorkse deep house. En daar kunnen we alleen maar dankbaar voor knielen. Of breng een vreugdedansje, zaterdag op de dansvloer van Another Late Night.

:: Gratis, Rick Shiver, San Soda 
2/10, 23.00, gratis
DE MARKTEN, Oude Graanmarkt 5, Brussel, 02-512.34.25, www.demarkten.beFijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel
BRUZZ Magazine
deze week
deze maand
  • A dip into Bluai's dreamy indie rock world
  • Géraldine Tobe: portrait d'une jeune femme en feu
  • 'De acht bergen' van Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement