3x podium­beest voor 20 euro

Jean-Marie Binst
© Brussel Deze Week
22/01/2011
De gemeenschapscentra De Kriekelaar (Schaarbeek), De Linde (Haren), Everna (Evere), Heembeek-Mutsaard (Neder-Over-Heembeek) en Ten Noey (Sint-Joost-ten-Node) hebben hun vijfde brochure Podium Noord klaar.

Daarin stellen ze hun programma van 27 januari tot en met 30 mei voor. Een film, concert, thea­terstuk of doeatelier wordt aangekondigd met een korte voorstelling, tarief, kortingsmogelijkheden en voorverkoopsvoorwaarden. Een abonnement voor drie voorstellingen naar keuze (of met drie samen naar één voorstelling), ongeacht in welk centrum, kost 20 euro.

Uit het programma van Podium Noord stippen we Belga van 't Arsenaal aan (over een jonge Marokkaan die als een Elvis in België toestroomt) en het Nederlandse gezelschap Artemis met Reis van een Rus, beide in De Kriekelaar. Voorts zijn er concerten, zoals Rx4 van senior-spring-in-'t-veld Raymond van het Groenewoud (in De Kriekelaar) en de Italiaans-Belgische Al Paone Band met dj The Modest Man voor een dansavond in De Linde. Voor kinderen is er veel theater, film en de dansproductie Tjing tjing in het Chinees Paviljoen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni