Couleur Café: 30 juni, 1 en 2 juli - Tour & Taxis

Benjamin Tollet, Georges Tonla Briquet
© Agenda Magazine
28/06/2006
Een ticket voor Couleur Café is de goedkoopste en snelste manier om in drie dagen tijd een wereldreis te maken en dit op de fantastische site van Thurn & Taxis. Door de vele randactiviteiten vormt dit festival hét voorbeeld van de ultieme cultuurmix.

Muzikaal is het programma weer een sterk staaltje van kleurrijke grooves met soul, P-funk, reggae, Braziliaanse ritmen, africana, mestiza, hiphop en nog een hele reeks originele kruisbestuivingen van beats allerhande.

Drie absolute aanraders: Think Of One, Toumani Diabaté en Members Of Marvelas. De originele zijprojecten en de talrijke evenementen in de marge maken het festival tot een absoluut unicum in de festivalwereld.

Zo kan je traditiegetrouw genieten van het enorm gevarieerde culinaire aanbod. Ook de plaatsjes in de cocktailbars zijn ondertussen zeer gegeerd.
Op de wereldmarkt vind je een veel origineler aanbod dan de prullaria die te koop aangeboden worden op andere wereldmuziekfestivals. Het Cool Art Café is de plek waar je de meest eigenzinnige kunstwerken aantreft.

Van oudsher wordt ook aandacht besteed aan het aspect solidariteit via diverse activiteiten. Verder zijn er nog workshops, danslessen en specifiek kindervertier. En natuurlijk is er op zaterdagavond opnieuw een spetterend vuurwerk.

:: Couleur Café, 30 juni (vanaf 17u), 1 & 2 juli (vanaf 15u), Tour & Taxis, Picardstraat 3, 1000 Brussel
Tickets: 28/35 euro (1 dag) - kinderen -10: gratis

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni