In het Sportpaleis kan je nu al contactloos betalen.

Nog voor de zomer elektronisch betalen in Vorst Nationaal

JC
© BRUZZ
24/04/2019

Nog voor de zomervakantie kan je in Vorst Nationaal eindelijk betalen met je bankkaart. De Sportpaleisgroep start met elektronisch betalen in haar arena's in Antwerpen, maar de Brusselse zaal volgt snel. Eerder deze maand nam concertorganisator Live Nation de groep nog over. Tot juli staan er in Vorst wel nog maar 20 evenementen op de kalender, dus vooral vanaf volgend seizoen zal je je bankkaart er kunnen gebruiken.

Voor veel concertgangers is het een van de grootste frustraties van een avond in Vorst Nationaal: je kan er alleen cash betalen. Er is ook maar een bankautomaat aan de arena met steevast een ellenlange wachtrij tot gevolg.

Dat is nu bijna verleden tijd. De Sportpaleisgroep, die ook eigenaar is van de Brusselse concertzaal, laat elektronische betaalterminals plaatsen in al haar zalen. In het Sporpaleis zelf en de Lotto Arena in Antwerpen kan dat nu al. Vorst Nationaal is de eerstvolgende zaal die betaalterminals krijgt. Een specifieke datum kan de entertainmentreus er voorlopig nog niet op plakken, al zou het wel nog voor de zomervakantie zijn.

Alleen loopt de concertkalender voor 2018-2019 stilaan op z'n laatste benen. Er staan in totaal nog twintig concerten op het programma. Bovendien is het seizoen in Vorst, op één uitzondering na, midden juni al afgelopen. Het lijkt er dus naar dat muziekliefhebbers vooral vanaf volgend seizoen van de vernieuwing gebruik zullen kunnen maken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Vorst , Cultuurnieuws , Economie , Vorst Nationaal , Bancontact , contactloos betalen

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni