Interplanetaire liefdesperikelen in het PSK

Gerd Hendrickx
© Brussel Deze Week
03/03/2011
Waarin verschillen mannen van vrouwen? En hoe kunnen ze ondanks die verschillen toch met elkaar communiceren en functioneren als koppel? Over deze en andere vragen schreef relatietherapeut John Gray in 1992 de internationale bestseller Men are from Mars, women are from Venus.

De Fransman Paul Dewandre, zelf ook tien jaar actief als relatiedeskundige, bewerkte het boek in 2006 voor het theater. Wat bescheiden begon in plaatselijke café-theaters, groeide uit tot een kaskraker die Dewandre naar het Casino de Paris en Olympia voerde. Daaruit volgden tournees in Canada, Zwitserland en België (met onder andere een voorstelling in Vorst Nationaal).

Op de Vlaamse versie was het tot eind 2010 wachten. Hierin wordt de rol van Deflandre overgenomen door Kurt Defrancq, bekend van zijn tv-werk (R.I.P., FC De Kampioenen), maar ook al jaren op de planken te zien met zijn eigen cabaretshows. Defrancq lijkt fysiek trouwens opvallend goed op zijn Franse collega. De voorstelling in het PSK is voorlopig de enige die plaatsvindt in Brussel.

wanneer: 4/3/2011 om 20.00,
tickets: €25

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad, Podium

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie