Bevestigd: eerste Belgische Apple Store opent op 19 september

Het is nu ook officieel, de eerste Belgische Apple Store opent op 19 september op de Gulden-Vlieslaan in Elsene. De datum circuleerde al een tijd maar werd nu door de technologiegigant bevestigd door middel van een gekleurde afsluiting rond het nieuwe gebouwencomplex.

De panelen rond het gebouw tonen grafisch werk van lokale kunstenaars, tezamen met de mededeling "Creativiteit. Wordt vervolgd... Apple Store, Brussels. 19.09.15".

Apple telt ook in Brussel en omgeving heel wat fans en de maandenlange geruchtenmolen over de komst van een flagship store werd dan ook druk becommentarieerd op sociale media.

"Van oudsher worden strips gedrukt met behulp van inkt en papier", luidt het in een mededeling van het Amerikaanse bedrijf. "Door de vooruitgang van de moderne technologie, zijn stripkunstenaars vandaag de dag in staat om hun ideeën gemakkelijker te verkennen en vrij uit te voeren. De rol van Apple is om de toekomst van de creativiteit te inspireren met de beste tools en nieuwe talenten aan te moedigen om te groeien. De Apple Store Brussel zet de creativiteit voort."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?