Bieren van Brussels Beer Project voortaan te koop via Deliveroo

© Deliveroo
| Pintjes bestellen in het park.

Maaltijdbezorger Deliveroo gaat in zee met één van Brussels meest bekende brouwers. Bieren van het Brussels Beer Project kan je voortaan rechtstreeks bij de brouwer kopen, Deliveroo bezorgt.

De e-shop van het Brussels Beer Project is sinds eind juli beschikbaar via de Deliveroo app en website. Op dit moment in de digitale winkel: de fruitige IPA Juice Junky, de alcoholvrije Pico Novo, de lichte IPA Now or Never of een ontdekkingspakket. De blikjes gaan in voorraden van 24 blikjes. Losse flesjes kun je ook kopen via enkele restaurants, zoals Manhattn's Burgers.

Bij concurrent Uber Eats vind je ook enkele IPA’s van Brussels Beer Project terug, maar die worden verkocht via externe partners zoals nachtwinkels.

Voor Brussels Beer Project is de samenwerking met Deliveroo een kans om de craft beers nog breder te verspreiden. "Ik vind het zalig hoe je samen met vrienden in een parkje kan zitten en dan lekker eten en bier van Brussels Beer Project te laten leveren," vertelt Sebastien Morvan van Brussels Beer Project.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over
Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?