Brusselse en Londense fintech innovatiehubs slaan handen in elkaar

© Alexander De Croo (via Twitter)

In aanwezigheid van minister van Financiën Alexander De Croo (Open VLD) heeft B-Hive woensdag in Londen een samenwerkingsakkoord gesloten met Velocity, de innovatiehub van de vereniging van grote Britse vermogensbeheerders. Samen hopen ze de innovatie in het vermogensbeheer een boost te geven.

Met steun van banken en verzekeraars biedt B-Hive in Brussel start-ups en scale-ups een platform om te netwerken en knowhow te delen.

Die expertise en knowhow over nieuwe technologische trends in de financiële wereld gaat het platform nu ook delen met Velocity, de hub van Investment Association. Die vereniging verzamelt de grote Britse vermogensbeheerders. Beide platforms gaan ook events en opleidingen organiseren.

"Ons partnerschap met Velocity is een mooi voorbeeld van onze missie om bruggen te bouwen tussen de belangrijkste Europese fintech hubs. De ervaring van Velocity in de innovatie in vermogensbeheer zal een waardevolle troef zijn voor onze gemeenschap", zo begroette voorzitter Fabian Vandenreydt van B-Hive de nieuwe samenwerking.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?