Brusselse hondentraiteur verhuist naar Huldenberg

© Dog Chef
| Honden genieten van de zelfgemaakte hondenvoeding van Dog Chef.

Het Brusselse Dog Chef, de start-up voor hondenvoeding, verhuist wegens aanhoudend succes naar een vast atelier in Huldenberg. De service biedt gezonde en natuurlijke zelfgemaakte voeding aan voor honden waarvan de baasjes geen tijd hebben om te koken. 

Dog Chef is een pop-up die zelfgemaakte hondenvoeding aan huis levert en die maar blijft groeien. Daarom besloten oprichters Alexis en Alex een eigen atelier te openen in Huldenberg, een kleine gemeente in de druivenstreek. “Wij zijn in twee jaar tijd vier keer verhuisd en kennen een groot succes, daardoor leek het ons tijd om onze eigen plek te hebben,” zegt medeoprichter Alex Cardon. 

Meer en meer hondenbaasjes zijn op zoek naar een alternatief voor de industriële hondenvoeding en daar speelt Dog Chef op in. “Wij merken dat de mentaliteit over zelfgemaakte hondenvoeding groeit en dit vooral in Brussel en Waals-Brabant," vertelt Alex Cardon aan BRUZZ. “Ook kookt nu tien procent van de Belgische baasjes regelmatig voor hun hond, wat in 2017 maar vijf procent was,” 

Nieuw atelier van Dog Chef
© Dog Chef
| Het atelier van Dog Chef in Huldenberg

Van kip met rijst tot hertengewei

Bij Dog Chef kan je viervoeter van verschillende lekkernijen smullen. Gerechten variëren van kip met rijst tot vis en quinoa, maar ook hondensnacks zoals hertengewei zijn verkrijgbaar.  De nodige oliën, mineralen- en vitaminesupplementen voor je hond krijg je mee met de porties. 

Om van hun service te genieten moet je het profiel van je hond invullen op de website. Daarna kies je een recept en worden de dagelijkse porties automatisch op maat berekend. Ook kan je beslissen over een enkele levering of een abonnement. De prijs hangt af van de hond en de bestelde hoeveelheid, maar kost meestal twee à vijf euro en de levering is gratis. 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?