Deel jouw ultieme deelinitiatief met ons

© Brecht Vandenbroucke

BRUZZ stort zich deze week op de deeleconomie. En dat zien we breed, want er zijn zowel betalende als gratis initiatieven en het aanbod aan apps, plekken en diensten is omvangrijk in Brussel.

Denk aan deelsteps zoals Lime die grijpklaar staan in de stad, een boormachine lenen uit de gereedschapsbibliotheek Tournevie, een zetel scoren op Brussel Verniet, je huis openstellen voor freelancers, tot zelfs je loon op een gemeenschapsrekening storten.

Heb jij leuke deelsuggesties die nog niet zo bekend zijn? Stuur ze ons door via onderstaand formulier. Vertel ook waarom je het een goed initiatief vindt.

Tip ons jouw deelgeheim!

Deeleconomie

BRUZZ stort zich een hele week op de deeleconomie. En dat zien we breed, want er zijn zowel betalende als gratis initiatieven en het aanbod aan apps, plekken en diensten is omvangrijk in Brussel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?