Het Koninklijk Paleis aan het Warandepark

| Het Koninklijk Paleis aan het Warandepark.

De koning heeft vandaag zes nieuwe Hofleveranciers ontvangen, waaronder drie Brusselse bedrijven: een familiedrukkerij, een specialist in verlichting en een beveiligingsbedrijf.

Het gaat om Drifosett, een familiedrukkerij opgericht in 1958 uit Evere. Daarnaast is er ook Euroka, een verlichtingsbedrijf uit Anderlecht, opgericht in 2009. En ten slotte het beveiligingsbedrijf Manufar uit Sint-Lambrechts-Woluwe.

Met de titel ‘Gebrevetteerd Hofleverancier van België’ wil het Paleis het talent en de vakkunde van een onderneming of een vakman erkennen. De nieuwe hofleveranciers worden volgens een woordvoerder van het Koninklijk Paleis één keer per jaar gekozen.

“Van grote onderneming tot klein familiebedrijf, van traditioneel-ambachtelijke zaak tot technologisch-innoverende firma, alle Gebrevetteerde Hofleveranciers van België dragen dezelfde waarden hoog in het vaandel: passie voor het vak, uitmuntendheid, beroepsethiek, eerlijkheid en uiteraard sterke verbondenheid met ons land,” klinkt het op de officiële website van de hofleveranciers, waar de lijst met alle hofleveranciers beschikbaar is.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni