Evere verdeelt 10.000 krasloten als steun voor handelaars

Win for Evere

Gemeente Evere organiseert een actie om de horeca, kapperszaken en schoonheidsspecialisten te steunen in de coronacrisis en verdeelt daarvoor 10.000 krasloten ter waarde van 5 of 10 euro. De handelaars kunnen de loten aan hun klanten schenken en zo meer mensen aantrekken.

Op initiatief van Martine Raets (Open VLD), schepen voor Economische Promotie, organiseert de gemeente tot het einde van dit jaar de actie ‘Win for Evere’. Er zullen verschillende krasloten verdeeld worden: winnende krasloten met een waarde van 5 of 10 euro die gebruikt kunnen worden in andere deelnemende handelszaken, krasloten die ingewisseld kunnen worden voor een aperitief van het huis en krasloten waarmee je een geschenk kan afhalen bij de afdeling Economische Promotie.

De krasloten die niet dadelijk prijs hebben, moeten in een stembus met de gegevens van de klant worden gedeponeerd. Aan het eind van de actie vindt een grote trekking plaats met 10 hoofdprijzen ter waarde van 75 euro, te besteden in de deelnemende winkels.

Alle deelnemende handelszaken zullen een sticker krijgen met ‘Win for Evere’ en ook op de site van de gemeente zullen klanten een lijst kunnen raadplegen van alle deelnemers.

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?