Innovatieve bedrijven in de kijker op 'Brussel innoveert'

© Brussel innoveert
Van 21 oktober tot 22 november kan men in de Anspach-galerijen terecht voor de tentoonstelling 'Brussel Innoveert - A Bruxelles, on innove'.

Met die expo tracht het gewest in de kijker te zetten dat het een belangrijke rol speelt op vlak van onderzoek en ontwikkeling. "Hoewel de onderzoekssector 13.000 mensen tewerkstelt, is deze sector nog te weinig bekend bij het grote publiek", zegt Brussels minister van Onderzoek Benoît Cerexhe (CDH).

De tentoonstelling gaat gepaard met een actie waarbij Brusselse organisaties die sterk inzetten op onderzoek een vlag aan hun gevel hangen met daarop 'Ici on innove - Hier innoveren wij'. "Op die manier willen we aan het grote publiek het netwerk van innoverende bedrijven tonen dat het gewest overdekt", aldus Benoît Cerexhe. Geïnteresseerden kunnen terecht in het Anspach Center, tussen de Anspachlaan en de Kleerkopersstraat in Brussel.

wanneer: 21 oktober tot 22 november 2010
waar: Anspach-galerijen

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook
BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Vakantie in eigen stad: 40+ staycation tips
  • Openluchtzwembaden: 4 tips voor verkoeling
  • Wandelen langs de Vijvers
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement