| Het derde Brusselse filiaal van Fnac komt in het Woluwe Shopping Center.

Multimediaketen Fnac opent derde winkel in Brussel

JP
© BRUZZ
13/04/2022

Vanaf eind mei zal de Franse multimediaketen Fnac 14 winkels hebben in België, waaronder drie in Brussel. Er komt een nieuwe Fnac-winkel in het Woluwe Shopping Center.

Fnac blijft uitbreiden in België. Een derde filiaal opent in Sint-Lambrechts-Woluwe. De opening is gepland voor eind mei. De winkel zal een oppervlakte van 2.600 vierkante meter beslaan, schrijft de Franstalige zakenkrant L’Echo.

"Woluwe Shopping heeft een koopkrachtige klantenkring en een centrale ligging. Die elementen zullen ongetwijfeld bijdragen aan het welslagen van Fnac in het oosten van Brussel," klinkt het in een persbericht van Eurocommercial Properties, de eigenaar van Woluwe Shopping Center.

Fnac zal zijn intrek nemen in de ruimte die door AS Adventure is vrijgekomen. Fnac zal ook een belangrijke aanvulling zijn op de internationale huurdersmix, klinkt het tenslotte. Met het brede assortiment en hoogwaardige aanbod zal de winkel perfect voldoen aan de behoeften van de klanten, denkt de eigenaar van het winkelcentrum.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni